Danes sva midva imela: golaž, široke rezance in iz vseh vetrov skupaj prinešeno solato, vrt sva rihtala, prišla do konca, moj mi je kar naprej ponavljal, kako sem zoprna...nič novega ![]()
![]()
![]()
![]()

Pohorska gibanica
Danes sva midva imela: golaž, široke rezance in iz vseh vetrov skupaj prinešeno solato, vrt sva rihtala, prišla do konca, moj mi je kar naprej ponavljal, kako sem zoprna...nič novega ![]()
![]()
![]()
![]()
Kuskus s koruzo in sardinami
Cinnamon Stick@breskva, ritamisu je iz enakih sestavin kot tiramisu (brez jajc), le pri fotogeničnosti mu škripa
Mišzmoko, zelo dobre slike
Danes: piščančji žur malo drugače, kuhan krompir, mešana solata, torta
Babka, še iz mlafdosti se spomnim, kako sta se starejša soseda kregala pri urejanju vrta. Zato jaz to kar sama delam, malo mi je sicer pomagala hčerka in mi povedala, da sem tečna. Zdaj je odpuščena, ker hočem, da je dobro narejeno.
Ni nič jezna name.![]()
Vedno pravim:" Vse, kar znam, napravim sam!" In tako največ delam sama.Prav mi je.![]()
Jemo pa tudi, ampak nič posebenga: radič s krompirjem in špagete z drobtincami danes jaz. Mož pa kranjsko s fižolovim golažem.
![]()
O, draga Babka, takšno kosilo bo pa jutri tudi na naši mizi, pa tudi solato sem dobila, domačo , zelo veliko.![]()
![]()
![]()
Kruh za jutri (ups, danes) je spečen in se ohlaja, narejen po tem receptu http://www.kmetijaklepec.si/blogs/recepti/18066224-recept
Tudi domača solata je nabrana, golaž bo pa kar iz skrinje. Zdaj pa počasi spat ...
.deklicaZa dragega domača pica danes, ker o njej sanja že od ponedeljka... taka s kuhanim pršutom, sirom, olivami in čebulo.. in seveda domačim testom.
Zame pečena piščančja prsa z veliko curryja.
"Sam da je sladk pa kofe!"Jupijaaaa....danes pa jaz nič ne bom kuhala....![]()
Moj mož me vabi na kosilo v Spara:
on bo jedel domače polpete, pražen krompir in dnevno solato, najbrž tudi sladico vzame ![]()
jaz pa: pečeno postrv, tržaško omako, slan krompir... pa še kupon bom koristila, da bo v denarnici ostalo še kaj cvenka za prihodnjič ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: goveji golaž
, široki rezanci z drobtinicami, solata-berivka, radič, motovilec.
Vzhaja mi
.
![]()
Najmlajšemu bom spekla pizzo margerito, mož bo dobil dušeno zelje in pečenico, jaz pa imam par škampov in bo dovolj za buzaro.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pohorska gibanica

Mehiške taco košarice