Danes: goveja juha z rezanci, pečen piščanec v solati( ostanki od včerajšnjega kosila).
Jutri: Zelenjavna mineštra zraven pa hrenovke v testu
marjuDanes: goveja juha z rezanci, pečen piščanec v solati( ostanki od včerajšnjega kosila).
Jutri: Zelenjavna mineštra zraven pa hrenovke v testu
marjuDanes: falafel v Vanjinih čarobnih kruhkih s svežo zelenjavo in česnovo polivko iz kefirja.
Zelenjavna juhica z ovsenimi kosmiči, frtalja z vso zelenjavo, ki sem jo dobila na vrtu in travniku.
daga![]()
![]()
![]()
Danes: goveja juha z rezanci, govedina iz juhe
, pražen krompir
, radič,motovilec,kristalka.
![]()
Jota in kranjska klobasa.
Pipi MajGobova juhica domače izdelave, zvečer pa narezek z domačim savinjskim želodcem in domačo suho salamo..
"Sam da je sladk pa kofe!"Ponedeljek:
![]()
Pozdravček!
Danes: boloneze, špageti, parmezan, solata s koruzo, nutelina zvezda ![]()
jutri: piščančja rižota, parmezan, pesa
z limono
sreda: boranja, kruh, malce kasneje: bananin smoothie ![]()
četrtek:
kremna porova juha, palačinke (marmeladine, nutelline, ena pa brez vsega)
petek (jaaa): telečja jetra, z veliko čebule in marajonom, praženo, pa sosed kruh, hrastoveljski refošk
, mladci domača pizza
sobota: če bo vreme - delovna akcija - zato zunaj peče možak: čevapčiči, nabodalca, žar pečenica, lušt paradižnikova solata s feto (in seveda veliko) čebule in petršilja, pa kruh.
Udarnikom sem obljubila jabolčno skutni štrudelj.
mamka
Danes: kremna porova juha, kisla repa s fižolom in bučnim oljem v solati, svež krompirjev kruh iz pekarne.
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
Danes: ješprenj z zelenjavo, carski praženec s sadjem
breskvaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato

Lazanja v slow cookerju