Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: goveja juha z rezanci, pečen piščanec v solati( ostanki od včerajšnjega kosila).

Jutri: Zelenjavna mineštra zraven pa hrenovke v testu

marju

Danes: falafel v Vanjinih čarobnih kruhkih s svežo zelenjavo in česnovo polivko iz kefirja.

RadaJem

Zelenjavna juhica z ovsenimi kosmiči, frtalja z vso zelenjavo, ki sem jo dobila na vrtu in travniku.

daga

Danes: goveja juha z rezanci, govedina iz juhe, pražen krompir, radič,motovilec,kristalka.

mopsika

Jota in kranjska klobasa.

Pipi Maj

Gobova juhica domače izdelave, zvečer pa narezek z domačim savinjskim želodcem in domačo suho salamo..

"Sam da je sladk pa kofe!"

Ponedeljek:          

Pozdravček!

Danes: boloneze, špageti, parmezan, solata s koruzo, nutelina zvezda

jutri: piščančja rižota, parmezan, pesaz limono

sreda: boranja, kruh, malce kasneje: bananin smoothie

četrtek: kremna porova juha, palačinke (marmeladine, nutelline, ena pa brez vsega)

petek (jaaa): telečja jetra, z veliko čebule in marajonom, praženo, pa sosed kruh, hrastoveljski refošk , mladci domača pizza

sobota: če bo vreme - delovna akcija - zato zunaj peče možak: čevapčiči, nabodalca, žar pečenica, lušt paradižnikova solata s feto (in seveda veliko) čebule in petršilja, pa kruh. Udarnikom sem obljubila jabolčno skutni  štrudelj.

mamka

Danes: kremna porova juha, kisla repa s fižolom in bučnim oljem v solati, svež krompirjev kruh iz pekarne.

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Danes: ješprenj z zelenjavo, carski praženec s sadjem

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti