Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Hvala Trixi, tako preprosto ga je narediti in zelo je dober.

Danes: čemaževa juha z naribanim trničem in žlico kisle smetane

pečena bedrca, zelenjavni riž in mešana solata

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Mmm trnič, moram enkrat probat.

Jaz pa sem cel teden po pol dneva preživela v škornjih na vrtu, danes pa eni čudni srbeči izpuščaji okoli gležnjev

( ??? guma ali kaj?????) pa je šlo pol dneva na urgenci in kosilo je nam je skuhala kitajska restavracija.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Vceraj gobova pita s porom, solata, jaz pa se kruh z nutelo, Danes puranji zrezki v gorcicni omaki, pire krompir, spinaca in orehova potica

satilon

Tudi danes smo imeli polento:

zeleni šparglji, okisani

lp

mzm

Sobota:         

Pozno popoldansko kosilo: goveja juhica, pražen krompir, govedina iz juhe (doma ni bilo hrena, zato je brez zosa), zelena solata:

Pozdravček!

Pražena zajčkova jetrca, kifelčar, solata.

Za povrh par sirčkov.

Sonja

Danes: špargljeva juha s čemažem, slivovi cmoki

breskva

Včeraj: ocvrte sardele, krompir v kosih, blitva s česnom, paradižnikova solata. Danes: piščančji paprikaš, široki rezanci, paradižnikova solata, za sladico pa datlji (moj 40-dnevni post brez sladic se kar podaljšuje). Lp

Danes: sv. zrezki  na dunajski način , pečen krompir, mešana solata:

radič,motovilec,kristalka,   ,  skutina sladica.

mopsika

Včeraj: krompiruša in mešana solata.

Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti