Juha, lazanja od včeraj za moje, zame file postrvi z mandlji, motovilec ( z vrta) in regrat - včeraj nabran v solati
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Masleni brizgani piškoti
Juha, lazanja od včeraj za moje, zame file postrvi z mandlji, motovilec ( z vrta) in regrat - včeraj nabran v solati
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDomača pica margerita, skleda solate z regratom.
Včeraj prvič kulinarično razvajanje na "Odprti kuhni".![]()
Danes odlično kosilo po receptu iz martinih mojstrovin - Krompirjeva torta s špinačo, pršutom, sirom in velika skleda zelene solate. Za kaj drugega ni več prostora
Dušene bučke, šparglji in brokoli s timijanom in origanom. Solata iz baby špinače in češnjevega paradižnika.
Pekla sem tudi kruh iz krušne in pirine moke ter čokoladno lešnikov šarkelj, ki pa se še hladita.
Vesnuska
Danes: nadevana paprika, domača beguetta
breskvaVčeraj zaradi pomanjkanja časa, mesni burek in jogurt iz bližje pekarne
danes makaronflajš in zelena solata s fižolom
jutri praznujemo rojstni dan, še ne vem, kaj bo
Vceraj delo na vrtu, ker je zmankalo energije za kuhaje
kosilo kar zunaj. Danes spinacna juha, pecena piscancja bedra s krompirjem in zelenjavo, regrat, pita s skuto.![]()
![]()
Špinačna juha, špageti z mesnimi kroglicami (v paradižnikovi omaki z mocarelo), solata, jabolčna pita.
Pipi MajDanes bo ramstek, ajdovi krapi z gobovo omako, motovilec z jajčko. Za poobedek pletje gartlca.
lp
cervusMoji pa so danes naročili domačo pizzo.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Masleni brizgani piškoti

Galette z zelenjavo