Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Juha, lazanja od včeraj za moje, zame file postrvi z mandlji, motovilec ( z vrta)  in regrat - včeraj nabran v solati

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Domača pica margerita, skleda solate z regratom.

RadaJem

Včeraj prvič kulinarično razvajanje na "Odprti kuhni".

Danes odlično kosilo po receptu iz martinih mojstrovin - Krompirjeva torta s špinačo, pršutom, sirom in velika skleda zelene solate. Za kaj drugega ni več prostora 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Dušene bučke, šparglji in brokoli s timijanom in origanom. Solata iz baby špinače in češnjevega paradižnika. 

Pekla sem tudi kruh iz krušne in pirine moke ter čokoladno lešnikov šarkelj, ki pa se še hladita.

Vesnuska

Sporočilo je spremenil(a) Vesnuska dne 21. 2015 17:18

Danes: nadevana paprika, domača beguetta

breskva

Včeraj zaradi pomanjkanja časa, mesni burek in jogurt iz bližje pekarne

danes makaronflajš in zelena solata s fižolom

jutri praznujemo rojstni dan, še ne vem, kaj bo

Vceraj delo na vrtu, ker je zmankalo energije za kuhaje kosilo kar zunaj. Danes spinacna juha, pecena piscancja bedra s krompirjem in zelenjavo, regrat, pita s skuto.

satilon

Špinačna juha, špageti z mesnimi kroglicami (v paradižnikovi omaki z mocarelo), solata, jabolčna pita.

Pipi Maj

Danes bo ramstek, ajdovi krapi z gobovo omako, motovilec z jajčko. Za poobedek pletje gartlca.

lp

cervus

Moji pa so danes naročili domačo pizzo.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti