![]()
![]()
![]()
Danes: ričet, domač
.
mopsika![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: ričet, domač
.
mopsika![]()
Četrtek:
![]()
Pozdravček!
Za naše: Mesne kroglice v paradižnikovi omaki s česnom, špageti.
Zame: Pražen brokoli, brstični ohrovt, korenček in sojini kalčki, začinjeno na kitajski način.
Za vse: Motovilec in regrat v solati ter borovničeva pita po trenutnem navdihu.
Vesnuska
Danes pri nas polnozrnati špageti na način aglio e olio malo po moje (česen, čilijevi kosmiči in nalistane bučke, popražene na olju od sušenih paradižnikov, tik pred koncem sem dodala še nekaj narezanih češnjevčkov), zraven pa skleda mešane solate (regrat, različne vrste solate - domače). Za prste polizat.
RadaJem
Juha, omleta, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes: sesekljana pečenka, krompirjeva omleta s čebulo, brstični ohrovt v omaki in regrat
in
Ežoj-u in vsem Joži-cam in Jože-tom, ki danes praznujete ![]()
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
danes popečeni piščančji fileji s sirom, oviti v slanino, popečeni češnjevi paradižniki v vinski omaki, široki rezanci in fižol v solati
Sporočilo je spremenil(a) shari2007 dne 19. 2015 18:32Danes: cvetačna juha, žemelšak
Vceraj zelenjavna juha in kruh z nutello
, danes segedin in polenta. Nic sladice, je bilo vceraj prevec![]()
![]()
Danes: Kremna brokoli juha od včeraj, piščančje belo meso v paradižnikovo kremni omaki z malo graha in paprike. ![]()
![]()

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gratinirani fuži s sirom in pršutom

Pekoča paradižnikova juha