Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Živjo! 

Danes za kosilo: juha iz karamelizirane čebule s smetano

http://www.myhomecuisine.com/2015/02/caramelized-onion-sou

cosmo

Trixi je napisal/a:

Jaz skodelico goveje juhe, popečene rezine bučke s češnjevim paradižnikom, kuhano cvetačo in sirom,

moja dva bolognese omako s špageti in paradižnikovo solato

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 11. 2015 16:35

Ponovoletno čiščenje oz dieta ali pa nekaj lahkotnega za v želodček?

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Ah, MBrando en  mi je zagodel težave z zdravjem.....   Pa paše nekaj lahkotnega, kar je meni zelo všeč tudi sicer in bilo je zelo okusno. Danes pa bogve, kaj bo in kdaj, me čaka še veliko čakanja pr dohtarjih. 

Danes je " debeli četrtek" in vsem želim veliko dobrot na mizi. 

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 12. 2015 08:48

Pri nas danes spet kosilo na hitro: praženi rjavi šampinjoni s kuskusom, rdeča pesa.

RadaJem

Danes:  sv. zrezki v čebulni omaki,  granadirmarš,  zelena solata.

Spekel se je čubulni .

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 12. 2015 14:19

Četrtek:            

Pozdravček!

Cosmo, cebulna juha se bere  jo bom pripravila. Pri nas danes za kosilo puranji koscki v smetanovi omaki, pecena polenta, mesana solata, kokosov biskvit kot baunty.

satilon

Presenetljivo hitro sem doma, vse kaže dobro in z dobro voljo bo s pomočjo hčerke danes za kosilo:

mesni koščki v omaki , skutni štruklji, kuhana zelenjava ( cvetača, brokoli , brstični ohrovt) in solata

Danes: Zame popečene bučke, za ene puranji zrezki v sezamu, solata s kuskusom, olivami in češnjevim paradižnikom.

Vesnuska

pire krompir, špinača in ena klobasa za enega, ki ne ljubi zelenega

Balenka

Sporočilo je spremenil(a) Balenka dne 12. 2015 15:18

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti