Živjo!
Danes za kosilo: juha iz karamelizirane čebule s smetano
cosmoŽivjo!
Danes za kosilo: juha iz karamelizirane čebule s smetano
cosmo| Trixi je napisal/a: |
Jaz skodelico goveje juhe, popečene rezine bučke s češnjevim paradižnikom, kuhano cvetačo in sirom, moja dva bolognese omako s špageti in paradižnikovo solato
|
Ah, MBrando en
mi je zagodel težave z zdravjem.....
Pa paše nekaj lahkotnega, kar je meni zelo všeč tudi sicer in bilo je zelo okusno. Danes pa bogve, kaj bo in kdaj, me čaka še veliko čakanja pr dohtarjih. ![]()
Danes je " debeli četrtek" in vsem želim veliko dobrot na mizi.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Pri nas danes spet kosilo na hitro: praženi rjavi šampinjoni s kuskusom, rdeča pesa.
![]()
![]()
![]()
Danes: sv.
zrezki v čebulni omaki, granadirmarš
, zelena solata.
Spekel se je čubulni
.
mopsika![]()
Četrtek:
![]()
Pozdravček!
Cosmo, cebulna juha se bere
jo bom pripravila. Pri nas danes za kosilo puranji koscki v smetanovi omaki, pecena polenta, mesana solata, kokosov biskvit kot baunty
.
Presenetljivo hitro sem doma, vse kaže dobro
in z dobro voljo bo s pomočjo hčerke danes za kosilo:
mesni koščki v omaki , skutni štruklji, kuhana zelenjava ( cvetača, brokoli , brstični ohrovt) in solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: Zame popečene bučke, za ene puranji zrezki v sezamu, solata s kuskusom, olivami in češnjevim paradižnikom.
Vesnuskapire krompir, špinača in ena klobasa za enega, ki ne ljubi zelenega
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Balenka![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Piščančja juha s tortelini

Pijana Kokoš