Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: zelenjavna mineštra, fižolova solata in "kuharska desetina", ocvrt piščanec

teran in voda

lp

mzm

Danes: zrezki na mehiški način, pečen krompirja, mešana solata

breskva

Včeraj za kosilo solata iz papaye in za večerjo "grška" z bučnim oljem in feta sirom. Dobre solate ni nikoli preveč. 

Danes: 

in spet:

Pivo in H2O. 

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 10. 2015 01:19

Danes za večerjo (in jutri za kosilo) bo topla solata iz izraelskega kuskusa z gomoljno zelenjavo (pesa, koleraba, korenje), rakci in začimbami, prelita z olivnim oljem in limoninim sokom.

MaskaA

Danes sem se pa nagarala in se mi ne da kuhat. Bom kar narocila pico, na veliko veselje otrok     

satilon

Danes:   ričet,  palačinke- ker  je zmanjkalo marmelade, sem naredila domači namaz iz orehov in 

kisle smetane, vanili sladkor,  malo pomarančnega soka,  cimet.  

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 10. 2015 15:30

Torek:           

Krepka juhica, da se bo lažje počakalo pozno popoldansko kosilo.

Pozdravček!

Včeraj:

pečena ledja z majaronom in česnom, domač pomfri, zeljna solata z rdečim fižolom in malo rdeče pese-sem jo morala preizkusiti, ker sem jo par dni nazaj vlagala

Za danes pa še ne vem.

nxyz

Včeraj juha, polpeti pire krompir.

Danes še zadnje zajemalke juhe, haše omaka, makaroni.

Mopsika kaj je granadir marš??

Lp

yaya

Yaya to je čisto preprosta in enostavna jed. Lahko je kot samostojna ali priloga.  Da ne bom razlagala, ti prilagam moj recept.  http://www.kulinarika.net/recepti/19628/ostale-jedi/gra

mopsika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti