Pri nas danes zelenjavna juha, paradižnikova omaka, testenine, zelena solata z zeljno in koruzo
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Carbonara s krompirjevimi tortelini
Pri nas danes zelenjavna juha, paradižnikova omaka, testenine, zelena solata z zeljno in koruzo
Kjer je volja, tam je pot. Trixisirovi štruklji v juhi
BalenkaVčeraj goveji golaž in špageti,
danes porova juha, pire krompir s čežano.
Za jutri že narejena mesna lazanja. Pri tej imam še vprašanje, in sicer se mi zdi, da imam preveč mokro lazanjo.. Če veste kaj mislim?? Se bo ta sok oz. bešamel pri peki posušil do te mere, da ne bo lazanja " plavala" ??
Hvala
yaya| yaya je napisal/a: |
Včeraj goveji golaž in špageti, danes porova juha, pire krompir s čežano. Za jutri že narejena mesna lazanja. Pri tej imam še vprašanje, in sicer se mi zdi, da imam preveč mokro lazanjo.. Če veste kaj mislim?? Se bo ta sok oz. bešamel pri peki posušil do te mere, da ne bo lazanja " plavala" ??
Hvala
|
Čez noč jo postavi v hladilnik, testenine bodo vsrkale precej tekočine, pri peki pa sploh. Najbrž bo še bolj okusna.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiO hvala Trixi. Bo verjetno v redu tudi, če dam na balkon. Hladilnik je kar poln.
Upam, da bo dobra, sem prvič delala sama bešamel.
yayaZadnja dva dni je bila pišančja obara.
Danes pa pire krompir in pišč. zrezki v zelenjavni omaki in zelena solata.
tanjajDanes: dunajsko paniran oslič, krompirjeva solata z rdečo čebulo, krofi.
Jutri: puranovi zrezki v omaki, krompirjevi svaljki, mešana solata, beljakovo pecivo - izrezano v srčke, posladek za Valentinčka.
Nedelja: kmečka pojedina. Seveda spet cvretje - flancati.
mamka| RadaJem je napisal/a: |
breskva, so to rdeče sušeni paradižniki?
|
Ja sušeni paradižniki
.
Danes: njoki, piščančji zrezki z bučko in sirom, mešana solata
breskva
Včeraj: segedin, kruhovi cmoki
Danes: zelenjavna juha, pire krompir, losos, cvetača, radič z avokadom
Jutri: zelenjavna juha, telečji zrezki v čebulni omaki, pečen krompir, radič z avokadom
NENA58Danes bova za kosilo sama
skuhala bom paprikas, domace siroke rezance
se ravnokar susijo in mesano solato. Za sladico se vedno kokosovo pecivo
bounty.
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Carbonara s krompirjevimi tortelini

Polžki z mesnimi kroglicami