Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri nas danes zelenjavna juha, paradižnikova omaka, testenine, zelena solata z zeljno in koruzo

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

sirovi štruklji v juhi

Balenka

Včeraj goveji golaž in špageti,

danes porova juha, pire krompir s čežano.

Za jutri že narejena mesna lazanja. Pri tej imam še vprašanje, in sicer se mi zdi, da imam preveč mokro lazanjo.. Če veste kaj mislim?? Se bo ta sok oz. bešamel pri peki posušil do te mere, da ne bo lazanja " plavala" ??

Hvala

yaya

yaya je napisal/a:

Včeraj goveji golaž in špageti,

danes porova juha, pire krompir s čežano.

Za jutri že narejena mesna lazanja. Pri tej imam še vprašanje, in sicer se mi zdi, da imam preveč mokro lazanjo.. Če veste kaj mislim?? Se bo ta sok oz. bešamel pri peki posušil do te mere, da ne bo lazanja " plavala" ??

Hvala

yaya

Čez noč jo postavi v hladilnik, testenine bodo vsrkale precej tekočine, pri peki pa sploh. Najbrž bo še bolj okusna. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

O hvala Trixi. Bo verjetno v redu tudi, če dam na balkon. Hladilnik je kar poln.

Upam, da bo dobra, sem prvič delala sama bešamel.

yaya

Zadnja dva dni je bila pišančja obara.

Danes pa pire krompir in pišč. zrezki v zelenjavni omaki in zelena solata.

tanjaj

Danes: dunajsko paniran oslič, krompirjeva solata z rdečo čebulo, krofi.

Jutri: puranovi zrezki v omaki, krompirjevi svaljki, mešana solata, beljakovo pecivo - izrezano v srčke, posladek za Valentinčka.

Nedelja: kmečka pojedina. Seveda spet cvretje - flancati.

mamka

RadaJem je napisal/a:

breskva, so to rdeče sušeni paradižniki?

RadaJem

Ja sušeni paradižniki .

Danes: njoki, piščančji zrezki z bučko in sirom, mešana solata

breskva

Včeraj: segedin, kruhovi cmoki

Danes: zelenjavna juha, pire krompir, losos, cvetača, radič z avokadom

Jutri: zelenjavna juha, telečji zrezki v čebulni omaki, pečen krompir, radič z avokadom

NENA58

Danes bova za kosilo sama skuhala bom paprikas, domace siroke rezancese ravnokar susijo in mesano solato. Za sladico se vedno kokosovo pecivobounty.

satilon

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti