Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes je bila zelenjavna rižota in zelena solata.

Jutri pa na rojstnem dnevu in pečem trojno čokoladno mus torto!

tanjaj

roštilj: vratovina (pet kosov), dva kotleta, perutnice, čevapi (leskovački od Ave plus nekaj navadnih kupljenih), pomfrit, riž z grahom in korenjem, zeljna solata in radič v solati, pa carica Milica, bojoulais nouveau, refošk (ta je bil litrski, tisto prej 0,75 l), potem pa na vrh še eno francosko rdeče vino (0,75, ne cel liter, da ne bi kdo pomislil, da mi kar litre praznimo .........................),  ne vem imena .... No, pet odraslih nas je bilo pri mizi, da ne bi kdo pomislil, da sva le dva vse to spila.

Aja, pa orehov sladoled s prelivom iz datljev, samo jaz sem raje še kozarec carice šluknila ...

Za popoln desert pa sem dežurna zdaj v službi. In šlukam kavo iz avtomata. Tudi gre.

mamamia

Sporočilo je spremenil(a) mamamia dne 10. 2015 16:36

včeraj zelenjavna juha, piščančje nogice, pečene v pečici, testenine v smetanovi omaki s slalnino in šampinjoni, rukola

danes pire krompir, špinača in hrenovka

jutri gremo v kitajsko

puranova jetrca na čebuli, krompir v kosih, kislo zelje

Sonja

mamamia, vedno nekaj berem, da ves alkohol pri kuhariji izhlapi, samo okus pusti ...

Pri naju danes pozno kosilo:

mineštrica in čebulni kruh 

malo pozneje še: jajčna omleta s sirom in paradižnikov sok 

Ne pretiravaj s kofetkom, naj ti dežurstvo mine v prijetni družbi 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Pri nas je danes že pošla  Me pa zanima potem rezultat 

SMARTY1 je napisal/a:

Danes: pečen piščanec, ajdova kaša s šampinjoni "ala Marta" in zelena solata.

Kitchenwithblas, najdla sem recept tvoje božanske  potičke, in bo jutri tudi pri meni na mizi ,

hvala za recept!

SMARTY1

blaž kuha http://www.blazkuha.si/

babka1951 je napisal/a:

mamamia, vedno nekaj berem, da ves alkohol pri kuhariji izhlapi, samo okus pusti ...

Pri naju danes pozno kosilo:

mineštrica in čebulni kruh 

malo pozneje še: jajčna omleta s sirom in paradižnikov sok 

Ne pretiravaj s kofetkom, naj ti dežurstvo mine v prijetni družbi 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Ja, tokrat smo samo malo belega v riž dodali ... Sicer pa, kot je zapisala meni draga Splitčanka na enem cro kuharskem portalu: Dosta kuham s vinom, ponekad ga nešto stavim i u hranu ...

Družba na dežurstvu je dobra, delo lepo poteka, eno kislo faco smo pa nevtralizirali z nasmehi ....

mamamia

Danes: pečenice, kisla repa s fižolom, slan , angelski keksi, 

breskva

Pečeni lososovi fileji, riž z grahom, ledenka

nxyz

Mamamia, vi ga pa tankate. 

Danes: Spanakopitas (zeljanica) quiche , porabila ene 75 dag špinače in mladih lističev kale. Za zraven solata (romaine solata, rdeč fižol, za polivko salsa z žlico grškega jogurta, malo dodane soli in limetinim sokom.) Pivo za dragega, zame kisla voda. 

Jutri: poglej zgoraj. 

Vanja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti