Danes je bila zelenjavna rižota in zelena solata.
Jutri pa na rojstnem dnevu in pečem trojno čokoladno mus torto!
tanjajDanes je bila zelenjavna rižota in zelena solata.
Jutri pa na rojstnem dnevu in pečem trojno čokoladno mus torto!
tanjajroštilj: vratovina (pet kosov), dva kotleta, perutnice, čevapi (leskovački od Ave plus nekaj navadnih kupljenih), pomfrit, riž z grahom in korenjem, zeljna solata in radič v solati, pa carica Milica, bojoulais nouveau, refošk (ta je bil litrski, tisto prej 0,75 l), potem pa na vrh še eno francosko rdeče vino (0,75, ne cel liter, da ne bi kdo pomislil, da mi kar litre praznimo .........................), ne vem imena .... No, pet odraslih nas je bilo pri mizi, da ne bi kdo pomislil, da sva le dva vse to spila.
Aja, pa orehov sladoled s prelivom iz datljev, samo jaz sem raje še kozarec carice šluknila ...
Za popoln desert pa sem dežurna zdaj v službi. In šlukam kavo iz avtomata. Tudi gre.
mamamia
včeraj zelenjavna juha, piščančje nogice, pečene v pečici, testenine v smetanovi omaki s slalnino in šampinjoni, rukola
danes pire krompir, špinača in hrenovka
jutri gremo v kitajsko
puranova jetrca na čebuli, krompir v kosih, kislo zelje
Sonjamamamia, vedno nekaj berem, da ves alkohol pri kuhariji izhlapi, samo okus pusti ...![]()
Pri naju danes pozno kosilo:
mineštrica in čebulni kruh
malo pozneje še: jajčna omleta s sirom in paradižnikov sok
Ne pretiravaj s kofetkom, naj ti dežurstvo mine v prijetni družbi ![]()
Pri nas je danes že pošla
Me pa zanima potem rezultat ![]()
| SMARTY1 je napisal/a: |
Danes: pečen piščanec, ajdova kaša s šampinjoni "ala Marta" in zelena solata. Kitchenwithblas, najdla sem recept tvoje božanske hvala za recept!
|
| babka1951 je napisal/a: |
mamamia, vedno nekaj berem, da ves alkohol pri kuhariji izhlapi, samo okus pusti ... Pri naju danes pozno kosilo: mineštrica in čebulni kruh malo pozneje še: jajčna omleta s sirom in paradižnikov sok Ne pretiravaj s kofetkom, naj ti dežurstvo mine v prijetni družbi
|
Ja, tokrat smo samo malo belega v riž dodali ... Sicer pa, kot je zapisala meni draga Splitčanka na enem cro kuharskem portalu: Dosta kuham s vinom, ponekad ga nešto stavim i u hranu ...
Družba na dežurstvu je dobra, delo lepo poteka, eno kislo faco smo pa nevtralizirali z nasmehi ....
mamamiaDanes: pečenice, kisla repa s fižolom, slan
, angelski keksi, ![]()
Pečeni lososovi fileji, riž z grahom, ledenka
nxyzMamamia, vi ga pa tankate. ![]()
Danes: Spanakopitas (zeljanica) quiche
, porabila ene 75 dag špinače in mladih lističev kale. Za zraven solata (romaine solata, rdeč fižol, za polivko salsa z žlico grškega jogurta, malo dodane soli in limetinim sokom.) Pivo za dragega, zame kisla voda.
Jutri: poglej zgoraj. ![]()

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hempy polenta

Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom