Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Naor, tole se je meni zgodilo par let nazaj, pa sploh ne pri pretirano stari pečici. Razneslo je pa steklo med odpiranjem pečice, na srečo ne vgradne, ki bi bila bolj v višini oči. Na toplem podu so pa še vedno seldi vročega stekla. Zakaj jo je razneslo nimam pojma.

Sicer pa danes za kosilo krompirjeva solata in klobasa. Malo bolj na hitro, se šele kuha.

Nena

Hvala obema, to pomeni, da se take stvari dogajajo. Jaz sem pa mislila, da sem sama kriva, ker sem pred kratkim "razšraufala" stekli, da sem pomila notranji stekli, ker mi je v vseh teh letih  edinkrat steklo malo mleka vmes in je res grdo izgledalo. Potem mi je brat "zašraufal" nazaj, stekli sta bili suhi, vse je bilo normalno, dokler nisem prvič spet pekla. Ok, konec dober, vse dobro. Dobila bom nov štedilnik. Hvala dedek Mraz.Mogoče pa bo Božiček prej nosil.

naor

Sobota:    

Pozdravček!

Dunajci, pražen krompir, rdeča pesa in paradižnikova solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Naor, ojej, da je to možno! Še dobro, da ste vsi celi.

Pri nas smo včeraj jedli zelenjavno enolončnico z ješprenjčkom in za poobedek jabolčne žepke, danes pa juho z ovsenimi kosmiči, ratatouille, rjavi riž in zelenjavno-žitne polpete.

RadaJem

Danes: pečen krompir,  pečena sv. vratina,  mešana zelena solata, kuhan brstični   

ohrovt, pecivo trojček, 

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 14.dec 2014 13:51

danes kuha sestra, se ne vtikam v njeno kuho, diši po govejih zrezkih na omako, verjetno bo še kaka paštica, rdeča pesa 

majaos

Goveja juh z ribano kašo, rezanci in rumenim ter oranžnim korenčkom, zajček v omaki (Sarabande, res je dober), širkoi rezanci, motovilec v solati, kozarček belega vina, pozno popoldan pa bosta še šarkelj in čaj/kava.

rimljanka

Nedelja:        

Pozdravček!

Juha, pečene bedre, pečen krompir, pečena blitva, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti