Super Vanja!

Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento
Super Vanja!
Super torta!!!![]()
![]()
danes: juha s gresovimi knedlčki, filana paprika paprika in pire krompir
jutri pa razvajanje na zadnjem dnevu tednu kulinarike. komej čakam :)
lp
danica85Bučna krem juha, sirov burek ( kupljen ) zraven tekoči jogurt gratis, marmeladni krof in kapučin ![]()
Recept Vanja.
Super zgleda.
irenaNedelja:
![]()

Pozdravček!
Včeraj mesni muffini v skodelici iz slanine s krompirjevo kapico in gobovo omako (recept s slikco prihaja na Kulinarko), motovilec
danes gobova juha s tortelini, gratiniran krompir s šampinjoni in slanino, na pari dušena zelenjava (brokoli, brstični ohrovt in korenček)
Naše nedeljsko kosilo: kurja juhica z rezanci, svinjska pečenka, krompir, pečen v pečici in rizibizi, kristalka in endivija s krompirjem.
AstricaGoveja juha z rezanci in za dokončno slovo od poletja svinjska rebrca pod peko s krompirjem, papriko, čebulo, česnom in korenjem. Jutri bodo pa krvavice, zelje in matevž z ocvirki.
lp
cervus| elaphus je napisal/a: |
Jutri bodo pa krvavice, zelje in matevž z ocvirki. lp
|
Elči!!! Neee....
A zdem me boste spet celo leto raj...li s krvavicami. Not fair! ![]()
![]()
![]()
Pri nas spet iz zmrzovalnika: Malo pot roasta in polenta, sveže skuhana. Skleda mešane solate. Košček rolade za dragega.
Vsem, ki me sprašujete, kako se pripravi tale švedska torta: Navodila bom napisala kar po sliko v album. Ni nič posebnega, samo izgled je malo drugačen in z rahlo obarvanim marcipanom je pokrita. Zelena je na sliki bolj intenzivna, kot je bila v resnici. ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento

Polnjene paprike