Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Super Vanja!

Super torta!!!

naor

danes: juha s gresovimi knedlčki, filana paprika paprika in pire krompir

jutri pa razvajanje na zadnjem dnevu tednu kulinarike. komej čakam :)

lp

danica85

Bučna krem juha, sirov burek ( kupljen ) zraven tekoči jogurt gratis, marmeladni krof in kapučin

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Recept Vanja.

Super zgleda.

irena

Nedelja:       

Pozdravček!

Včeraj mesni muffini v skodelici iz slanine s krompirjevo kapico in gobovo omako (recept s slikco prihaja na Kulinarko), motovilec

danes gobova juha s tortelini, gratiniran krompir s šampinjoni in slanino, na pari dušena zelenjava (brokoli, brstični ohrovt in korenček)

Naše nedeljsko kosilo: kurja juhica z rezanci, svinjska pečenka, krompir, pečen v pečici in rizibizi, kristalka in endivija s krompirjem. 

Astrica

Goveja juha z rezanci in za dokončno slovo od poletja svinjska rebrca pod peko s krompirjem, papriko, čebulo, česnom in korenjem. Jutri bodo pa krvavice, zelje in matevž z ocvirki.

lp

cervus

elaphus je napisal/a:

Jutri bodo pa krvavice, zelje in matevž z ocvirki.

lp

cervus

Elči!!! Neee....  A zdem me boste spet celo leto raj...li s krvavicami. Not fair! 

Pri nas spet iz zmrzovalnika: Malo pot roasta in polenta, sveže skuhana. Skleda mešane solate. Košček rolade za dragega. 

Vsem, ki me sprašujete, kako se pripravi tale švedska torta: Navodila bom napisala kar po sliko v album. Ni nič posebnega, samo izgled je malo drugačen in z rahlo obarvanim marcipanom je pokrita. Zelena je na sliki bolj intenzivna, kot je bila v resnici. 

Vanja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti