Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Hvala za (bodoči) recept, sem se že kar namučila z iskanjem, a našla nisem nič- 

naor

Vanja_v_ZDA je napisal/a:

elaphus je napisal/a:

Jutri bodo pa krvavice, zelje in matevž z ocvirki.

lp

cervus

Elči!!! Neee....  A zdem me boste spet celo leto raj...li s krvavicami. Not fair! 

Vanja

Kar se tiče krvavic, sem ti jaz svoje že povedala in tudi napisala, se mi zdi

lp

cervus

Sobota: puranji zrezki v gobami omaki, kruhovi cmoki, solata

Nedelja: skutini žličniki s parmezanom, sataraš, solata, mandljevi muffini

breskva

DAnes: brokolijeva juha, rosbeef v gobovi omaki, ocvrt piščanec, domači bučni njoki, peček krompir z zelenjavi in pečenimi telečjimi kotleti in skleda zelene solate, kasnej pa limonina pita.

Jutri tudi pri nas zelje, matevž in krvavice!

tanjaj

Mi danes: goveja juha s frotati, jetrnimi knedli ali ribano kašo, potem pa kvrguša (ali kljukuša). Prvič smo to jedli in bomo še ponavljali, smo sklenili; aja, od solat pa zelje in radič

mamamia

Pri nas pa danes goveja juha z rezanci, popečen krompir z veliko pražene čebule, sv.ribica, kosi piščanca, zeljna solata, jabolčna pita

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Ponedeljek:    

Pozdravček!

juha, pire krompir, filana paprika in svinjska pečenka, mešana solata

Balenka

Danes goveja juha z rezanci, pišč. fileji na čebuli in tenstan krompir

Danes: mineštra iz kodrolistnatega ohrovta in rumenega korenja, porabiti je bilo treba enega jurčka in dve mali papriki (zadnji, upam, da zadnji le za to sezono) ter nekaj širokih rezancev

zelena solata in mlad teran (juj, kako lepo ureže)

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti