Hvala za (bodoči) recept, sem se že kar namučila z iskanjem, a našla nisem nič- ![]()
![]()
Hvala za (bodoči) recept, sem se že kar namučila z iskanjem, a našla nisem nič- ![]()
![]()
| Vanja_v_ZDA je napisal/a: | ||
Elči!!! Neee....
|
Kar se tiče krvavic, sem ti jaz svoje že povedala in tudi napisala, se mi zdi ![]()
lp
cervusSobota: puranji zrezki v gobami omaki, kruhovi cmoki, solata
Nedelja: skutini žličniki s parmezanom, sataraš, solata, mandljevi muffini
breskvaDAnes: brokolijeva juha, rosbeef v gobovi omaki, ocvrt piščanec, domači bučni njoki, peček krompir z zelenjavi in pečenimi telečjimi kotleti in skleda zelene solate, kasnej pa limonina pita.
Jutri tudi pri nas zelje, matevž in krvavice!
tanjajMi danes: goveja juha s frotati, jetrnimi knedli ali ribano kašo, potem pa kvrguša (ali kljukuša). Prvič smo to jedli in bomo še ponavljali, smo sklenili; aja, od solat pa zelje in radič
mamamiaPri nas pa danes goveja juha z rezanci, popečen krompir z veliko pražene čebule, sv.ribica, kosi piščanca, zeljna solata, jabolčna pita
Kjer je volja, tam je pot. TrixiPonedeljek: ![]()

Pozdravček!
juha, pire krompir, filana paprika in svinjska pečenka, mešana solata
Danes goveja juha z rezanci, pišč. fileji na čebuli in tenstan krompir
Danes: mineštra iz kodrolistnatega ohrovta in rumenega korenja, porabiti je bilo treba enega jurčka in dve mali papriki (zadnji, upam, da zadnji le za to sezono
) ter nekaj širokih rezancev
zelena solata in mlad teran (juj, kako lepo ureže
)
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pistacijeve rolice

Brownie z marelicami