Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Mišzmoke,

pa ne, da zdaj, ko ni kontrole, ti  pleniš ežojev ribnik?

Zame danes krompir v oblicah z maslom in skleda solate.

Sonja

Haha, Sonja to bo, se je znašla naša MIška!  Danes sem se potepala po deželi Kranjski, bil je lep dan, škoda za kuhanje.So nam kar natehtali že pečena reberca, super so bila, pa svež kruh in paradižnik. Kava in veliko smeha! Prijeten dan v prijetni družbi in mogoče bi tole pisanje bolj spadalo v rubriko Kaj mi je všeč!

Sem že namočila ričet, hvala Dragička za idejo!

naor

Ponedeljek: zelenjavna juha, polnozrnate palačinke

Torek: rižota z zelenjavo, svinjski zrezki, solata

breskva

No, namočila sem ješprenj!

naor

naor,

ričet bo tudi lepo namočen, ko boš zvrnila čezenj kozarček rdečega.

Sonja

Limnol,  

Pri nas danes še vedno "čiščenje" hladilnika in zmrzovalnika: Skodelica brokolijeve kremne juhe, zelene enčilade, banana za sladico.  

Vanja

Da napišem še tukaj eno sporočilo (ravnokar sem napisala prvo sporočilo na tem forumu - pa je bila prošnja:))

Danes kuham tako bolj exYugo kosilo. Česnova juha z zlatimi kroglicami, zeljanico z blitvo (ker je imamo še cel vrt, jedli smo jo pa enrat!), za zraven hrenovke, za povrhu pa še tufahije.

lp

Sporočilo je spremenil(a) Dashenka dne 29.okt 2014 12:45

Danes, ponovitev od včeraj 

Namesto kosila priprava za praznike.

Pozdravček!

Kako pa to dobro izgleda!

naor

Dragička me je spomnila na ričet, ki je bil danes in sedaj me mikajo še ti škrniclji. Dragička ali zaupaš ta recept?

branka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti