Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Četrtek:       

Pozdravček!

Oj, oj, ojjjjjj... Pri naju je že nekaj časa bolj klaverno za kosilo...

Kar bi jaz jedla, moj termitek skuhati ne zna ( pa res nisem čisto nič izbirčna, jem vse, razen kakšnih eksotičnih živali ), kar bi jedel on, se mu pa skuhati ne ljubi... zamrzovalnik se prazni, za sebe je danes našel filano papriko, z velikim trudom je meni pripravil testenine z drobtinicami in zeleno solato

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

danes in jutri zelenjavno-piščančja obara, poleg pa danes slivovi cmoki, jutri palačinke s skuto in jabolki

lp

danica85

Včeraj jesenska juha iz hokaido buče z dodatkom čilijevih kosmičev .

Danes telečji zrezki s popečeno drugo polovico hokaido buče in radič v solati. Za mojega pa še mini tortica v skledici iz ostankov biskvita in kreme od včerajšnje torte.

Ninja24

MBrando je napisal/a:

Včeraj v hribih...prvič po letu 2011. USPEH, yes!

Tako da se je jedlo športno; 
Za mene čokollešnik proteini s sirotko + čoko jagodni protein muffin
Za kolega pa LOGARSKI golaž + polenta.

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

In zdaj si šel, uspelo ti je, vem, da boš nadomestil izgubljeno.

Ne sračkaj ga s svojimi proteini. V hribih se naroči žgance, zelje, ričet, joto... kislo mleko, če ga še imajo...

drugač pa: Logarski golaž + polenta, to je hrana za izgubljenega popotnika

Ti malo pamet solim, sem v polsedečem položaju, smejat se ne morem...

Težko je, ko se ta trenutek oziram v nebo, drugo leto pa vem, da se bom neba zopet dotikala

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Včeraj: Girl's night out, razni prigrizki in naj-cheesecake (z irskim kremnim likerjem, domov prišla z receptom). Dragi je poskrbel zase, čistiva zmrzovalnik doma skuhane hrane.

Predvčerajšnjim: Kremna juha iz sladkega krompirja s kokosovim mlekom in svežim koriandrom (je dišalo po Braziliji) in spet ravno za vzorec pokrovač s še malo hrustljavimi bučnimi špageti.

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 23.okt 2014 15:01

Babka, ti kar lepo čiči pa čaki, da se boš pozdravila. Zdaj v hribe ni za hodit, je mraz in dež. Praviš, da bolj klavrno ješ, a saj bo kmalu bolje. Jaz imam zelo rada krvavice, pa je bila današnja zanič in sem tudi bolj malo uživala. Bo pa jutri bolje, kaj kar bom sama " kreirala", da bo eksplozija okusov.

naor

Juha, tortilje po mehiško, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes: zelenjavna mineštra, polenta na parmezanovi rjuhci, pod jurčkovim kovtrčkom

...in tako dvakrat Eksplodiralo ni, hvala ve se komu, nič, užitki so pa bili, to pa!

Poobedek: rupurut

lp

mzm

Pri meni danes: Zelenjavna juha(stebelna zelena, korenček, brstični ohrovt, grah).

Vanja potem pa prosim deli recept za cheesecake še z nami.

Vesnuska

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti