Ponedeljek: enolončnica s stročjim fižolom, palačinke z mascarponijem
Torek: koromačeva omaka, njoki, svinjski zrezk, solata
breskvaPonedeljek: enolončnica s stročjim fižolom, palačinke z mascarponijem
Torek: koromačeva omaka, njoki, svinjski zrezk, solata
breskvazajček v obari
Balenkaponedeljek: rižota z govejimi koščki, korenčkom in grahom, zelena solata
torek: špinača, pire, jajčka
danes: špinačna juha (je treba porabit špinačo, ker sm vrečko pozabila dat nazaj v zmrzovalnik), mesni polpeti (namesto žemljice bo notri ajdova kaša) in radič s krompirjem.
lp
danica85Sreda
: Piščančja obara zgoščena s kislo smetano; slivovi cmoki

Pozdravček!
Ni bilo slabo...sploh ne....
Ideja kombiniranja mojega in gospod Ežojevega priljubljenega jedilnika. On ima rad fižolovo soljat, jaz imam rad kusBIži. 1+1=2. Torej, dobimo eno fino fajno kombinajšn ![]()

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
Danes pri naju še golaž, zraven kruh, pesa v solati in sladička, zdaj pa naredim še kokosovo tortico, potem je pa kuhinja zaprta ![]()
Danes pri meni: krompir čorba
@MBrando, je na tvoji slinecedilni solati tudi tanko narezana črna redkev?
Danes: zelenjavna mineštra, popečena bela polenta (oplemenitena z ovčjim sirom) z omako iz suhih paradižnikov, pelatov, fižola, črnih oliv....
skleda radiča (prvi rez ali bolj spevno, primo tajo)
lp
mzm
Za zajtrk:) jajček v ograjici...kosilo..palačinke z jabolki in mineštrica..
Danes skuše in krompir, pečeno v pečici, podušena špinača s česnom
Jutri piščančji čevapčiči (še nisem jedla), čebula, paradižnik, kruh
V petek bojo pa kapesante, naravno pečene v pečici, samo malo pokapljane z olivnim oljem in limono in sardelini fileji s češnjevim paradižnikom, tudi pečeni v pečici, motovilec
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rumove kocke

Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike