Ponedeljek:

Ponedeljek:

Danes: ješprenova mineštra, jabolčni zavitek in jagode
Sladko zelje in meso.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Zelenjavna mineštra s poudarkom na poru
testo za palačinke počiva, vsaj en utrujen si vzame čas![]()
lp
mzm| Hauschka je napisal/a: |
gogad, mene pa zanima, kako si naredila tisto polentno skodelico s čemažem za golaž- ali je le kuhana polenta (s čemažem) in zlita v modleček, kjer se potem strdi, ali je kako drugače narejena - zgleda fuuul dobro, predvsem pa je malo drugačna postrežba golaža, se mi zdi zelo dobra ideja.
|
Živjo :)..Polento sem normalno skuhala z dodatki...večjo skledo sem obložila z prozorno folijo,natresla polento in čez poveznila manjšo skodelo zavito v folijo..počakala da se strdi in prenesla na krožnik...nič težkega..
lp gogaDanes je bilo na meniju kuhani šparglji s pečenim piščancem in že domača berivkica, jutri in sredo pa piščančja obara že kuhana!
tanjajVčeraj smo jedli piščančjo juho, pečene ribe in krompir iz pečice. Danes pa poleg včerajšnje juhe gobice z jajčki.
yulchiVčeraj: porova juha, pečena račka, pražen krompir in zelena solata.
Danes: malo porove juhe, pečena naprava, kislo zelje v solati.
BalenkaDanes rižota s čemažem, solata s koruzico, za sladico figove kroglice ali cesarjeve oči.
Jutri bo goveji golaž in njoki.
Lp
ursiiiRižota s šparglji, korenčkom in čemažem.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rumove kocke

Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko