Danes: zelenjavna mineštra in nato urgentno zdravljenje baklavine bolezni (prosto po limnol
), ki se zna zavleči ![]()
lp
mzmDanes: zelenjavna mineštra in nato urgentno zdravljenje baklavine bolezni (prosto po limnol
), ki se zna zavleči ![]()
lp
mzmpri meni danes: čakajoč G..... .............. , ma jade:
A ste vedli, da lahko jade ujameš na sirov burek? No, jaz je še nisem ujel, vendar je niti ne poskušam ne vem kolk vneto, mal tudi zaradi tega ker ne vem kaj bi pol, če bi mi uspelo.
![]()
ežoj
ričet, skutina zlivanka
majaosjuha s šampinjoni, pica.
regicaDanes na hitro riž z zelenjavo in polpeti in radič v solati, kasneje zvečer pa ob obiskih in gledanju skokov francoska solata, kuhana krača, domač polnozrnat kruh in frišno pečeni krhki flancati.
tanjajDanes so nas razvajali v mehiški; tacitosi, tortilje za različnimi nadevi, krompirček, fižol, omake in zraven ena fajn solata![]()
Včeraj: juha, pečene perutničke, pregrešni melancan, solata
Danes: pečena rebra, pire krompir, kremna špinača
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/![]()
![]()
Ežoj, pa še res je... boga prosi, da Jade ne ujameš ...))) ![]()
Pozdravček!
Mi danes kitajsko hrano, smo cel dopoldne delali, ni bilo časa kuhat.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: pečene postrvi, kuhan krompir in kolareraba, radič in endivija
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučke s sirom

French toast s sadjem