Danes:

Panakota z belo čokolado in penino
Danes:
Danes piščančji trakci v sirovi omaki z gobami, široki rezanci, zelena solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Včeraj goveja juha, pečen krompir, solata s korenčkom,
danes pa sirovi štruklji, smetanasta omaka s piščancem in motovilec!
tanjajdanes smo jedli - eni bolj eni manj radi
: proseno kašo z jurčki, kumare v solati
za jutri je pa že nasoljen piščanec - ta ideja je bila bolje sprejeta
![]()
Srečno ![]()
![]()
!
mlinci, pražen krompir, pečene sv. rebrce, dušeno rdeče zelje, zeljnata solata, jabolčni zavitek
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Torek:
![]()
Še zadnje ovoletno kosilo, poslovila se bova kar z enim ajngemahtecom:

Srečno
!
Meni se ni ljubilo delat ajngemahteca ( karkoli to bilo ), še pire se mi ni dalo delat, še dobro, da sem imel že kuhane sarme:
le, da se te sarme ne ujemajo s nobeno dieto, sicer ne vem zakaj, ko je zelje popolnoma vegetariansko.
![]()
Vaški ribnik popolnoma razočaral. Za silvestrsko večerjo škampi na buzaro ( škampi argentinski, zmrznjeni in file aljaškega nevemčesa ( tudi zmrznjeno ). *ebiga, v sili hudič muhe žre.
![]()
![]()
![]()
Srečno 2014!![]()
Danes: zelenjavna mineštra
in nekaj piškotov za domačo rabo, neokrašenih ali testnih, kot na primer bela čokolada in bučno olje, ali rulada (testo za kekse) z zmesjo marcipana in pomarančne marmelade
Pa ob letu osorej ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lp
mzm
Hvala za dobrodošlico :-D
Pri nas smo danes imeli govejo juho, rižoto z jurčki in veliko skledo solate.
Za silvestrsko večerjo bom uslišala želje otrok, ki me že kar nekaj časa prosijo za hrenovke v listnatem testu in francosko solato. Naj jim bo, ko je ravno silvestrovo ![]()
Posladkali se bomo s potico, ki sem jo spekla za Božič. Sem jo pol zamrznila, ker je bilo itak dovolj hrane doma in po obiskih.
Jutri bomo imeli za kosilo zelejnjavno enolončnico. Verjetno bo pa še kaj od današnje večerje ostalo.
Želim vam vse dobro v novem letu!
BarbaraGa
Porova juha, kuhana domača klobasa, pražen krompir, kislo zelje z bučnim oljem.
Prijetno praznovanje.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Panakota z belo čokolado in penino

Koruzna pogača, obogatena s kefirjem