3 x na dan en naklofen in dva lekadola ![]()
![]()
![]()
![]()
lp
P.s. aja, ostali pa juha z zdrobovimi žličniki, pečena rebrca s čebulo in korenjem, pečen krompir, zeljnata solata s fižolom in bučnim oljem.
cervus3 x na dan en naklofen in dva lekadola ![]()
![]()
![]()
![]()
lp
P.s. aja, ostali pa juha z zdrobovimi žličniki, pečena rebrca s čebulo in korenjem, pečen krompir, zeljnata solata s fižolom in bučnim oljem.
cervusVčeraj smo bili vsi na praznovanju, mi trije na novoletnem srečanju s prijatelji, hčerki pa sta imeli rojstnodnevno zabavo.
Zato sem že včeraj dala kuhat govejo juho, zakuhala jo bom z domačimi rezanci. Nadaljevanje pa bo kitajska hrana iz restavracije na željo hčerke, ki danes praznuje rojstni dan. Pa še nazdravili bomo s
Torte pa danes ni, saj sem jo naredila za njeno družbo.
Juha, popečeno piščančje meso, maslen krompir, stročji fižol v solati.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Nedelja:
![]()
Kostna juhica z domačimi rezanci;
z jabolko nadevano piščančje bedro (pečeno v vrečki), pomarančna omaka, rizi-bizi; motovilec s sojo

Pozdravček!
Danes sv . rebra, juha , tenstan krompir, hrin, solata,![]()
zmaj 123, kakšna so to skrita sporočila ( pa kdo za vraga je matjaž ), menda ja ni kakšna CIA.
dragička, sam se še manjka, da napišeš: .............. polnjeno z jabolki in veliko cimeta.
![]()
![]()
![]()
Pri meni danes: atipično nedeljsko kosilo ( brez cimeta ):
Včeraj sva tretji dan zapored jedla sarme, zraven sem naredila pire
Danes pa široki rezanci z gobicami v smetanovi omaki in solata iz motovilca, ledenke, pečenih paprik, popečenih bučk in popraženih sončničnih semen
Pri nas se počasi pobiramo, eden še "umira", drugi pa počasi nekaj kuha ![]()
in danes: goveja juha in kranjska klobasa, kruh, piškotki in limonada, vstat je treba preden se leto konča
babka1951
Inkubacijska doba je mimo, zdrava kot dren (bogve, če sta johanca in limnol enake sreče), zato danes zelenjavna juha, riž z radičem in bučnim pestom
lp
mzmLepo, Miška! Na radič mislim, kar se pa zdravja tiče pa tudi!![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tiramisu

Polžki z mesnimi kroglicami