| mišzmoke je napisal/a: |
Počakajmo, da mine inkubacijska doba lp
|
Mausika, ti si pa optimist...![]()
Pa oni forumaš pod tabo, oziroma nad mano tudi kaže neke znake epidemije.
Ne vem, če se mu ne približuje kakšen izpit...![]()
Johanna
| mišzmoke je napisal/a: |
Počakajmo, da mine inkubacijska doba lp
|
Mausika, ti si pa optimist...![]()
Pa oni forumaš pod tabo, oziroma nad mano tudi kaže neke znake epidemije.
Ne vem, če se mu ne približuje kakšen izpit...![]()
Johanna
Ma kaj izpit, poglej, kakšno krvavo vino pije ![]()
lp
mzm![]()
![]()
, joj, to pa še opazila nisem...sem gledala samo krožnik in konzervo in se ćudila, kako lahko iz tako male konzerve pride tako velika porcija...![]()
Me spominja na "Lonček kuhaj"
Pa da ne smetim preveč...po kosilu sledila sladica - puding trikolore...
.
Ne bi šla v detajle - ampak hoferjeve ribje konzerve (ohne haut, ohne graeten, ohne zwiebel) so veliko bolj polne rib kot delamarisove ali eva sardine. Je za poskusit, meni gredo zelo dobro po grlu, včasih tudi za kosilo.
Pa da tudi jaz ne smetim, pa ker sem že napisala, kaj je bilo danes za kosilo, bom dodala še, kaj bo jutri: po zgledu mišizmoke in johanne, pa v upanju, da mi bo še za par let ohranjen, dobi umirajoči govejo juho in vse, kar temu sledi (meso iz juhe, krompir, pa nekaj od zelenja).
SonjaMi danes paradižnikova omaka ( dodatek gamberov) in metuljčki, mešana solata....slika sledi
Ežoj, upam, da ti Božiček prinese ![]()
![]()
![]()
se bo tudi na hrani poznalo...![]()
![]()
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
| limnol je napisal/a: |
Ne bi šla v detajle - ampak hoferjeve ribje konzerve (ohne haut, ohne graeten, ohne zwiebel) so veliko bolj polne rib kot delamarisove ali eva sardine. Je za poskusit, meni gredo zelo dobro po grlu, včasih tudi za kosilo. |
Vidim, da si me prehitela. Res so take, tako tele, brez kože itd, samo meso, komaj za malo olja ostane prostor, pa čili na dnu, no, imajo tudi one brez dodatkov pa ene z dodatkom člimone. ...Dobre so tudi skuše, velja poskusiti.
Danes pri nas za kosilo: petku ustrezno, malo tu, malo tam, še v eni mesnici so mi prinesli v degustacijo eno rezino pravkar kuhane mesenke in dva koščka jetrnice. Je treba ugibati lokacijo?
Obe njam, res. Itak. Kot vedno.
Danes: zarebrnice, čevapčiči, pečen krompir, solata
breskvaJuha, testenine s polenovko, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes slasten, hudo pikanten piščančji kari iz baze, riž.
Jutri pa rižot s paradižnikom in solata.
Lp
ursiiiJuha, telečji paprikaš, riž, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Biskvit s slivami

Palačinkina torta z malinami