Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: zdrava lazanja, piškoti s krem sirom

breskva

Juha, mesni polpeti, polenta, gobice, rdeča pesa.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Ah, meni zmeraj kaj zmanka ( a kje je še štiendija ). Danes pri meni, zelje brez krvavice:

ežoj

mišzmoke je napisal/a:

Danes na željo "umirajočega" (beri prehlajenega) goveja juha

mzm

Madonca, tile umirajoči so se zgleda razpasli po celem kontinentu, eden je tudi na mojem kavču. Danes dobi joto z domačo klobaso (moj eksperiment, klobasa namreč).

Sonja

Petek:       

Pečen ribji file,                                

krompir in korenček (iz pečice),

motovilec

Pozdravček!

Hehe, vidim, da je epidemija

Pri nas tempo še vedno diktira "umirajoči" (malo življenja je pokazal le ob vprašanju, če bi želel svoje telo darovat v medicinske namene), tako bo in je tudi danes goveja juha, špinača, pire krompir in meso iz juhe

lp

mzm

Piščančji ajmoht z ajdovimi žganci, kasneje pa skutini slivovi cmoki!

tanjaj

mišzmoke je napisal/a:

Hehe, vidim, da je epidemija

Pri nas tempo še vedno diktira "umirajoči" (malo življenja je pokazal le ob vprašanju, če bi želel svoje telo darovat v medicinske namene), tako bo in je tudi danes goveja juha, špinača, pire krompir in meso iz juhe

lp

mzm

Zanimivo, zanimivo...Ja, kaj naj rečem?

Epidemija zajela samo moški del populacije...

Pri nas danes goveja juha z ribano kašo, restan krompir, govedina iz juhe, solata endivija z radičem

Johanna

Počakajmo, da mine inkubacijska doba

lp

mzm

Danes neki delal in bil preveč utrujen za kuhanje, pa tudi bil razočaran pri vaškem ribniku.

Danes sardinen ohne haut , ohne graten in ohne čebula ( prohibido ) mit chili:

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti