Danes: zdrava lazanja, piškoti s krem sirom

Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda
Danes: zdrava lazanja, piškoti s krem sirom
Juha, mesni polpeti, polenta, gobice, rdeča pesa.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Ah, meni zmeraj kaj zmanka ( a kje je še štiendija ). Danes pri meni, zelje brez krvavice:
| mišzmoke je napisal/a: |
Danes na željo "umirajočega" (beri prehlajenega mzm |
Madonca, tile umirajoči so se zgleda razpasli po celem kontinentu, eden je tudi na mojem kavču. Danes dobi joto z domačo klobaso (moj eksperiment, klobasa namreč).
SonjaPetek:
![]()
Pečen ribji file, 
krompir in korenček (iz pečice),
motovilec
Pozdravček!
Hehe, vidim, da je epidemija![]()
Pri nas tempo še vedno diktira "umirajoči" (malo življenja je pokazal le ob vprašanju, če bi želel svoje telo darovat v medicinske namene
), tako bo in je tudi danes goveja juha, špinača, pire krompir in meso iz juhe![]()
lp
mzmPiščančji ajmoht z ajdovimi žganci, kasneje pa skutini slivovi cmoki!
tanjaj| mišzmoke je napisal/a: |
Hehe, vidim, da je epidemija Pri nas tempo še vedno diktira "umirajoči" (malo življenja je pokazal le ob vprašanju, če bi želel svoje telo darovat v medicinske namene lp
|
Zanimivo, zanimivo...Ja, kaj naj rečem?
Epidemija zajela samo moški del populacije...![]()
Pri nas danes goveja juha z ribano kašo, restan krompir, govedina iz juhe, solata endivija z radičem
Johanna
Počakajmo, da mine inkubacijska doba ![]()
lp
mzmDanes neki delal in bil preveč utrujen za kuhanje, pa tudi bil razočaran pri vaškem ribniku.
Danes sardinen ohne haut , ohne graten in ohne čebula ( prohibido ) mit chili:
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda

Vitlof s sirom