Danes bo na jedilniku zelenjavna juhca, pečen krompir in pič. file pečen in paradižnikova solata
tanjaj
Angleški kolač
Danes bo na jedilniku zelenjavna juhca, pečen krompir in pič. file pečen in paradižnikova solata
tanjajNedelja:
Visok obisk in prihod osebnega šoferja malega pirata ( v obliki njegove uber fancy, super duper mame oz. meni siiila drage tetke
)
- Brancini na DALMATINSKI NAČIN (1/2 brancina vsak dobil...)
. TETKAAAAAA, takoj glavo nazaj. Nic stran rezat. Da se ve, da ni file :D
- Podušena zelenjava, katera se je zraven ribe tinstala![]()
- zelena soljatka z domačega vrta
- vsak deci +/- rujnega iz Makedonije ![]()
Domač muc je (seveda je tale muc MBrando) popapcal vse glave in tako zagrenil dan pravemu mucu, ter se mu za dolgo časa vsedel v del srca kjer prevladuje sovraštvo ![]()
Danes:
- skutini žličniki
- grahovo-pasja radost-čebulna omaka
- drobtinice na maslu za posip čez žličnike
- mešana stročji-paradižnik-grah-kumarična soljatka. NJAAAAM
| Johanna je napisal/a: | ||
Vidim, da si ga vendarle vzela s sabo...
|
hahaha Johanna, tale pa ni moj, je mal pri sosedi sposojen, moj je čist umirjen takrat, ko sem jaz zraven![]()
![]()
![]()
babka1951
@ naor in Trixi, ![]()
nazaj, se mi še čisto nič ne ljubi ![]()
Danes: krompir, špinača in ribje palčke
babka1951
Danes mineštrca z hrenovko,
jutri pohani malancani in francoska solata.
Lp
ursiii| ežoj je napisal/a: |
cmokov bo za letos dovolj, se že bojim, da mi ne pridejo uni iz družbe za zaščito študentov ................. ...................................................................................
|
kako že gre tista o zarečenem kruhu...........
Danes:
Ampak so cmoki zares dobri. Slive so s geografskim poreklom ( okolica Krškeg ), nabirala ena blondinka!
![]()
ežoj
Moj namen kuhanja danes je bil popolnoma drugačen. Po vsem (crknil avto, zanič čevapi v zamrzovalniku, ki jih je kupila hči)v Lidlu ) je ratala ena kombinacija, za vsakega nekaj, ampak bilo je dobro....
paradižnikova juha z dodatkom kreše
losos v omaki in domača berivka:

Moja dva pa poleg juhe, ribje palčke in krompir -sin (hvala za idejo Babka), mož pa hrenovko, vsi pa še domači balkonski paradižnik - volovsko srce v solati
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 02. 2013 19:18
Danes: grahova krem juha, pohane šnite z malinami
Juha, piščančje prsi v omaki, špageti, stročji fižol v solati.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Pri nas pa iz dneva v dan slivovi cmoki :) otroci presrečni.
danes pa goveja juhca z domačii rezanci in ajdove palačinke s svežim slivovim "pekmezom"
jutri: piščančji file v omaki, pečen krompir, veliko solatke z vrta
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Angleški kolač

Rogljič Croque Madame