Danes: testenine z lisičkami v smetanovi omaki, mešana solata

Moj domači kruh
Danes: testenine z lisičkami v smetanovi omaki, mešana solata
Pri naju danes brzinska čorbica, jutri bodo pa gobice iz Pokljuke, se kar ne morem sprijaznit, da je konec dopusta, čeprav je bil danes tempiran dan ![]()
![]()
![]()
Krasna slika, ežoj![]()
Danes, pravzaprav včeraj:
skleda okisane blitve, kruh, refošk in voda
lp
mzmprežganka, pečen kozliček in krompir, kumare v solati s fižolom
lp, tatjana
Za jutri se kuha juha, za danes pa rižota, jurčki so šli v zamrzovalnik ![]()
Babka1951, o kaki lepi jurčki. Upam, da tudi jaz kaj letos najdem....
kosilo danes telečji kotlet, popečen krompir, dežnikarice in jurček v omaki, zelena solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 04. 2013 15:24
| ežoj je napisal/a: |
Danes: ma ne, čičerika ni s geografskim poreklom, od kod vam to, proso pa je iz ukraine. Ja, za olive ste uganili, polnjene so z inčuni.
|
Slika je sicer lepa, ampak meni se zdi, da te nekam grdo gledajo tiste ribe![]()
![]()
Pri nas je bila danes zelenjavna čorbica in čokoladni puding.
rrrA ti ne bi grdo gledala nekoga, ki te je vrgel v vroče olje in spražil do hrustljavosti?! ;)
s0ncek*Ja, soncek ima čist prav ( glede mrkega pogleda rib ).
Danes:
ah, čorba od zelja, ne vredi izgubljati besed, da je zdravilna itak veste.
ežoj
a ja, glede one slike: slika pravzaprav ni v redu, treba bi bilo namestiti belino, tist kaj je modrikasto, naj bi bilo belo in to se popravi pred posnetkom na fotoaparatu ali pozneje v obdelavi fotografije ( kar jaz seveda ne počnem ).
Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 04. 2013 18:09| ežoj je napisal/a: |
a ja, glede one slike: slika pravzaprav ni v redu, treba bi bilo namestiti belino, tist kaj je modrikasto, naj bi bilo belo in to se popravi pred posnetkom na fotoaparatu ali pozneje v obdelavi fotografije ( kar jaz seveda ne počnem ). |
Pa ravno zato, ker ni v redu, je krasna!
A da ribe gledajo grdo? Meni bolj vdano v usodo![]()
Danes: zelenjavna mineštra in slivovi cmoki, skutini
merlot in pinot (v surovem stanju ), da o prihajajočih paninih ne zgubljam besed![]()
lp
mzm
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Moj domači kruh

Jagodni semifreddo