špinačna juha, dušen piščanec, valvice, rdeča pesa, pecivo na suho iz sliv
majaos
Tarte tatin z jabolki
špinačna juha, dušen piščanec, valvice, rdeča pesa, pecivo na suho iz sliv
majaos| Vrtejbenka je napisal/a: |
Danes jagnje iz Hoferjeve akcije,pečeno z krompirjem in papriko in paradajz solata.
|
samo vprašanje, je bil vonj po pečenju prijeten? Po tistem obisku v Bosni me res zanima.
Pri nas danea goveja juha s fritati, ker nisem imela časa za domače rezance, dušen riž, svinjska ribica s sirom, mešana solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes za kosilo: Cmoki z ricotto in češnjevimi paradižniki. Ste mi naredili lušte s slivovimi, samo kaj ko sliv nimam, češnjevca je pa v izobilju...
Trixi..meso odlično,pečenka okusna,slastna,prijetno dišala..nad pričakovanji.
Vesnuska odlično zgledajo tile tvoji cmoki..se da dobit recpet ..tako v dveh stavkih.
VrtejbenkaVesnuska, tudi meni so všeč tile cmoki, prav slastni zgledajo. Mogoče napišeš kar na tejle strani svoj recept!
Dva dni na morju uživala v dobri hrani in prijetni družbi.![]()
![]()
Potem pa prva pot na PC in kulinarične strani! Če to ni zasvojenost...
![]()
naor
Danes: pečen krompir, puranji koščki z zelenjavo, mešana solata, žemlje
Danes sva po dolgem času z možem sama in sem nama pripravila sataraš, ki se mi je luštal že zelo dolgo, jutri pa me pelje na kosilo.
regicaSOBOTA:
![]()
Eni smo rezali, sekljali, miksali, mešali, kuhali...
(19 stekleničk paradižnikove mezge in 22 stekleničk sataraša); Drugi so na roštilju pekli papriko, ki gre jutri v ajvar.
Dopoldan: slana pita - ena z mesom, druga zelje, tretja sir.
Tretji so pa delali kosilo - roštilj: čevapi, perutničke, nabodala, carsko meso; neolupljen krompir pečen v pečici, prelit z eno dobro omako; zeljnato-korenčkova solata; pita - češplje in borovnice.
Pozdravček!
Juha, oslič, zelenjavni zrezki, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Ni problema Vrtejbenka in naor, le poskusita jih. Recept je čisto frišn, danes izmišljen. Testo sem uporabila kar to iz kakršnega delam drugače njoke.
Za 12 cmokov: 250 g ricotte, 125g gladke moke, malo soli, 50g parmezana..Razdelimo na 12 35g krogljic. Za nadev pa 12 češnjevcev, ki jih zarežemo do polovice in vanje po ščep soli in popra. Kuhamo v slanem kropu 15 min.
Pred postrežbo jih lahko še malo popopramo in pokapamo z oljem.
VesnuskaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tarte tatin z jabolki

Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami