Tudi jaz bi jih iz veselja naredila, ampak nimamo domačih sliv.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Pohorska gibanica
Tudi jaz bi jih iz veselja naredila, ampak nimamo domačih sliv.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi| naor je napisal/a: |
Jaz sem pogrešala obe, Babko in Ninjo. No, končno spet za štedilnikom!
|
Ja zadnje čase primankuje časa za kuho, tako da so bolj kot ne le vikendi, čez teden smo pa bolj na solatah
, danes je bila s čičeriko, češnjevcem, papriko in bučnim oljem.
Ninja24
| babka1951 je napisal/a: |
hahaha Johanna, tale pa ni moj, je mal pri sosedi sposojen, moj je čist umirjen takrat, ko sem jaz zraven
|
babka, še to bi mi manjkalo, da zanetim špetir med sosedi ![]()
Pa nič govorit naokrog...![]()
Danes pri nas: enolončnica, narejena iz ostankov včerajšnjega kosila, posladkali pa smo se s palačinkami s slivovo marmelado.
Johanna
Včeraj: polnjena paprika z rižem, sirom, skuto in orehi, pečena v pečici.
Danes: Bučkina krem juha, palačinke s špinačo, popečene v pečici in polite z mesnim ragujem.
Sladice odpadejo, se sladkor neprimerno obnaša!![]()
daga
Danes bo krompirjev golaž.
tanjajJuha, dušeno sv. meso, polenta, kuhana koruza, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Pri nas danes zelenjavna juha in polenta.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiSobota: makaronflajš in zeljnata solata
Nedelja: rojstnodnevni piknik - čevapčiči, piščanec, kotleti, domač kruh, pečen krompir, paradižnik, kumare, paprika, francoska solata, ![]()
![]()
![]()
pa še
nutella z malinami.
Ponedeljek: goveja juha z ribano kašo, kotleti (treba porabit od nedelje) in pražen krompir,
v solati
Torek: tortelini s pršutom (baje), sirova omaka in spet zeljnata solata (to glavo smo morali obglaviti s sekiro in je bila že za 3x, mislim da bo še za 1x
)
JJ
Danes:
ma ne, čičerika ni s geografskim poreklom, od kod vam to, proso pa je iz ukraine. Ja, za olive ste uganili, polnjene so z inčuni.
![]()
Ups, ne mislit, da nismo nič vrteli
.
Nedeljsko kosilo je bilo narejeno v sodelovanju z mojim bratrancem in nastalo je tole :
goveja juha z ribano kašo, restan krompir "s poreklom", rizi bizi, pečen piščanec in sv. rebrce, mešana solata, sadna rolada.
Ponedeljek: rizi bizi, pečen piščanec, paradižnikova solata.
Torek: špageti z bolonjsko omako, paradižnikova solata.
BalenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pohorska gibanica

Zeljne krpice