Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj na razvajanju pri mami: juha, pražen krompir, sv. pečenka, pohani puranji zrezek, zelena solata in paradižnikova solata.

Danes nama je skuhala tašča: juha, sv. kare v omaki, njoki, endivija s krompirjem.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes hrenovka, bučke z currijem in pire krompir,

jutri pa svinjski zrezki, skutni štruklji in dušena blitva.

Lp

ursiii

Danes: krvavice in kruh

Jutri: tortilje s piščančje-zelenjavnim nadevom

micogica

Danes špageti z morskimi sadeži ter velika skleda paradižnikove solate, jutri piknik z vsem kar pripada :)

testeninca

Danes: zarebrnice, kruhov cmok, smetanova omaka s sirom, mešana solata

breskva

Koruzni žganci z lignji v paradižnikovi omaki, kumarična solata:

rrr

Dragička, slastno zgleda tale tvoja pašta s fižolom.

rrr, tvoje včerajšnje kosilo je tudi  .

Pri nas pa včeraj filana paprika in pire krompir ter opečen sv. zrezek za enega.

Balenka

Domači široki rezanci z domačim pestom (dan žetve bazilike na balkonu), velika mešana solata, zadnja steklenica vina z morja. Bolj popoldne ali proti večeru bo zavitek s slivami in breskvami.

Sonja

Danes jagnje  iz Hoferjeve akcije,pečeno z krompirjem in papriko in paradajz solata.

Vrtejbenka

breskva je napisal/a:

breskva

Breskva, si mi naredila lušte s to smetanovo omako. Žal prepozno videla.

Tudi pri nas danes svinjski kotleti, zarebernice kot jih ti imenuješ, kremenatelci po Ežojevo, svinjski kare po mesarjevo, in še kakšen izraz bi se verjetno našel za ta kos mesa. Popečeni so se dodatno dušili v džuvečovi omaki.

Včeraj krompirjevo testeninska mineštra s hrenovko. Predvčerajšnjim, po celodnevnem skakanju, sedenju in čakanju po ustanovah, takšnih in drugačnih, sploh ne vem kaj sem jedla...če sploh kaj

Johanna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti