Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

E točno ti cmoki so to. Pri nas vedno naletijo na navdušenje pa še dela nimam veliko z njimi :)

testeninca

Testenine z bolonjsko omako in paradižnikova solata.

Pipi Maj

danes ostanek včerajšnje musake, solata...torte pa ni bilo ...ampak sladica pa more bit:

angie :)

tortilje in sv. parkelj v juhi za Metkota

Balenka

Včeraj:
- Testeninsko RižiBiži poletna domača soljatka 
- lepi, veliki kosi EMENTALERA od Pomurskih mlekarn iz štanta na sejmu
- radenska

Danes:
- Hitri štrukeljci by plopsa
- drobtinice 
- soljatka
- deci rujnega

Jutri/nedelja: 
Razvajanje in počivanje @ starši in ob vd vnuku iz Hrvaške
- Lazanja 
- domača soljatka
....

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Včeraj smo jedli bučne polpete, pire krompir in špinačo.

Danes bom spet na Odprti kuhni, delala in jedla. Pocukajte me za rokav.

ANJA

Danes bo krompirjeva solata, mesni polpeti z dodatkom ovsenih kosmičev.

tanjaj

PETEK:         

Ob kuhanju paradižnika, kuhala se čorbica (govedina na koščke, mlad fižol, zelenjava, makarončki)

Pozdravček!

Jetrca z čebulo in pire krompir..na kosilu smo brez otrok in izkoristimo to priliko ..za posebno priložnost zvečer ,pa se že hladi v hladilniku želiran dolce spumanto z pijanimi semeni granitnega jabolka (ideja od mamemie,hvala mamamia) 

Vrtejbenka

Ežoj, ja tista velika žlica je namenjena odlaganju kuhalnice in ostalih pripomočkov pri kuhanju. 

Danes so mi naročiľi testenine in mesno omako. Jaz pa bom paradižnikovo. Zraven zeljna solata. Pa  za obletnico...Anja, dobro kuhaj,tudi mi bomo ob priliki prišli degustirat. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti