ocvrte sardelce (iz kioska na eni tržnici, sem zmogla le pol porcije), endivija z zrnatim fižolom v solati, kruh. Pojedeno doma, seveda.

Rižek s piščancem in zelenjavo
ocvrte sardelce (iz kioska na eni tržnici, sem zmogla le pol porcije), endivija z zrnatim fižolom v solati, kruh. Pojedeno doma, seveda.
Musaka ( med meso sem dodala malo češnjevega paradižnika ), zelena solata in tortica za sladico :
to na sliki je ostalo še za jutri...
angie :)Danes zelenjavna mineštrca in ameriške palačinke,
jutri špageti z feta omako in drobnjakom, paradižnikova solata.
Lp
ursiiiSkoraj ne mine dan, da kdo ne objavi češpovih cmokov in danes nisem zdržala več:

Sicer bom poštena in priznam, da jih nisem delala jaz ![]()
- pravzaprav jih še nikoli nisem in to iz enega samega razloga - mož naredi odlične![]()
.
Danes:
Včeraj: Klobasa s fižolovo solato.
Danes: Polnjena paprika in kavica z mlekom.
Pipi MajDanes: puranji zrezki, bučke v omaki, mešana solata
Včeraj: hrenovke in paradižnikova solata.
Danes: pečen jagenjček, pečena krompirček in paradižnikova solata.
Jagenjček ima vonj, če je hranjen s svežo travo. Pri nas so en mesec pred dnevom D na senu. ![]()
@angie, kakšna tortica?![]()
Danes: rjav riž s poletno zelenjavo
kumare v solati in "na nož" za zadnje tri cmoke![]()
![]()
lp
mzmVčeraj: krem juhica iz hokaido buče, svinjski zrezki v naravni omaki, ajdova kaša s korečkom, mešana solata (paradižnik kumare).
Danes je kuhalnico prevzel sin in nam pripravil odlično lazanjo z veliko skledo zelene solate.
Jutri pa bo skuhala ragu juhico s piščančjim mesom in ajdove palačinke s špinačnim nadevom (recept se pravkar izbrskala v bazi), za posladek pa bo jabolčni zavitek. Za dobro voljo pa sonček.
regicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižek s piščancem in zelenjavo

Sladki rogljiči