Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Juha, testenine, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

juhs - goveja, pomfri, paradajz solata

majaos

Danes: pečena orada s krompirjem, mešana solata, sadni muffini

breskva

goveja juha z jetrnimi cmočki (ponovitev od včeraj), krompirjeva golaž, 

Balenka

Zakaj jagnjetina smrdi? ker je žival krmljena s svežo travo. Pred zakolom bi jo morali vsaj 10-14 dni imeti na suhi hrani in meso ne smrdi.

Drugače pa sem včeraj kosila v kitajski restavraciji, po dooooolgem času

ANJA

Včeraj: pečeni piščančji deli, pire krompir in blitva (za enega pa gobova omaka).

Danes: za nekatere porov zavitek (recept je v bazi), za druge ostanki piščanca in riž, za oboje pa solata.

JJ

TOREK:      

Ričet s suhimi rebri in klobaso; jabolčna pita

Pozdravček!

Jagnjetina smrdi če je prestara.

testeninca

Danes zelenjavna čorbica in polnozrnati njoki v haše omaki in zelena solata.

tanjaj

Danes:

cmokov bo za letos dovolj, se že bojim, da mi ne pridejo uni iz družbe za zaščito študentov ( a, da ni take družbe?, če so družbe za zaščito živali pol je je tud omenjena družba ) in začne žnarat o enolični prehrani, pol pa začne vrtat in pride do mojega razvratneg življenja, pol pa sem pečen.

Kot veste, zraven cmokov paše limonada, po italijansko: spumante dolce.

A ja mal popravka: ribe dišijo, jagnjetina diši, ovčetina prav tako, piščanec diši, svinska pečenka tudi, govedina malo manj, diši pa vseen.................

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti