Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes sva se s frendico dobile na pici. Ah, kak paše babji čvek.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Sporočilo je spremenil(a) mojezlato dne 14. 2013 21:18

Miška, en lep krožnik si poslikala, mi je prav polepšal tale čudovit večer. Pravkar sem z mojega vrta prinesla svojo letošnjo prvo solato in si jo bom privoščila še nocoj. S česnom in  bučnim oljem. Pa k vragu kalorije. Saj sem jih veliko uničila v triurnem delu na vrtu.

Še nocoj bom spekla tudi češnjev štrudl, moja dva že zdaj cedita sline. Lepo je živeti!

naor

Avtorici pod šifro MOJE ZLATO,bi se rada zahvalila za dobre ideje in praktične recepte za pripravo kosil.

Rada jih preberem,pa tudi preizkusila sem jih nekaj,saj so zelo enostavni in hitro pripravljeni.

Hvala in kar tako naprej.

mojih6

mojih6 je napisal/a:

Avtorici pod šifro MOJE ZLATO,bi se rada zahvalila za dobre ideje in praktične recepte za pripravo kosil.

Rada jih preberem,pa tudi preizkusila sem jih nekaj,saj so zelo enostavni in hitro pripravljeni.

Hvala in kar tako naprej.

mojih6

No, pol pa še pokomentirat kaj. Jaz kar aktivno to počnem na njenem simpatičnem BLOGU

VČERAJ:
- Zdrobovi žličniki popečeni na maslu ter posipani z PZ drobtinicami popraženimi na olivcu
- Kuhan grahec in brokoli (podušeno, da se ohranijo vitaminčki!!)
- umešan jajček s kozjim mlekom, popraženim česnom,čebulo, papriko, šampinjoni, korenčkom in dodatkom "šarfne" HORGOŠ paprike (najboljšejša ).
- skleda soljat "IZ VSEH VETROV" (Rahlo potinstane gobice + paradižnik + kumare + paprika + čebula...) z SEVEDA vedno prisotnim ULTRA ZDRAVIM domačim jabolčnim kisom iz obronkov Pohorja 
- seveda krog ni popolen brez --->

DANES:
Ker mi je včeraj TAKOOOOOO TEKNILO kosilo , bo danes podobno.
K ostankom žličnikom bom dodal pest pz testenin, ostalo pa kopiram od včeraj. No, verjetno bom še en por kupil, pa ga malo naseckljal zraven, ker mi je BOŽANSKI če ga malo popražiš na olju.

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Mojih6 in MBrando, hvala za takšne luštne komentarje. Ob tem imam še večje veselje pisati/deliti moje kuharske izkušnje.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

danes: piščančje prsi nadevane s špinačo in kuskusom, solata

mali kuhar

Pečen losos s širokimi rezanci in prelivom

Danes bo dan brez juhe: svinjski medaljoni v grahovi omaki, polenta in mešana solata, popoldan spečem pecivo za našega jutrišnjega slavljenca

babka1951

SOBOTA:

Goveji zrezek v omaki; basmati riž na poru; dušen korenček, paprika in zelena; solata - berivka/rukola:

Pozdravček!

Danes: rižota s porom in gobicami, svinjska ribica, zelena solata (končno domača solata) 

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti