Porova juha, zvitki s suhimi paradižniki, kruhovi cmoki, kremna špinača, rukola.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
Pašta s pivom in slanino
Porova juha, zvitki s suhimi paradižniki, kruhovi cmoki, kremna špinača, rukola.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Včeraj so bili špageti z bolonez omako in zelena solata. ![]()
| MBrando je napisal/a: |
Dvomim da lahko jaz VAS učim o žličnikih in podobnih kuharskih zadevščinah, a v kolikor koga zanima kaj mu z veseljem odgovorim/pomagam. |
Ajaaa, pa v bistvu res običajni žličniki, samo v drugem, nejušnem okolju
. Bi bilo za probat, brezglutenska varianta se naredi s parmezanom in brezglutenskimi drobtinami. Za umret dobro pa tako dišijo, da se jim ni mogoče upret.
PS: Zame morajo bit trdivci!
Kar se tiče menija danes, nimam pojma še zaenkrat. Ne vem niti, a kuham za oba ali samo zase. Mikajo me tisti krompirjevi svaljki, ki jih imam še pol predala v skrinji
, ukradla bom idejo o špinači/koprivah in en mesek zraven, pa bo. In - skoraj ne sme manjkat - ledenka z vrta.
PETEK:
Pečen kifljčar in perutničke; paprika, paradižnik z malo fete; kozarec belega

Pozdravček!
oooo Dragička, odlično kosilo
Se mi sline cedijo, čeprav sem ravnokar jedla![]()
![]()
Danes za kosilo na hitro: grška solata in 2 sendviča s tuno in zelenjavo
ZuckerfeeDanes enolončnica, palačinke, sladoled
Ledena limonada in ![]()
Danes: kruhova štruca, goveji golaž z korenčkom, zelena solata, rabarbarin puding
Včeraj; zajčkova obara s cmočki.
Danes: rižota in zelena solata.
BalenkaDanes: zelenjavna juha in najbrž zadnji šparglji, tokrat z bučnim pestom
in kruhom![]()
lp
mzm
Kaj smo zadnjih nekaj dni jedli, pojma več nimam, če smo sploh kaj.......
za danes pa vem - midva: pire krompir, špinača, hrenovka in to zelo dobra,
moja mama, v njenem novem, čudovitem domu pa: kremna cvetačna juha,
pire krompir, filana paprika, jabolčna čežana in kokos potica.....
Zdaj pa imam skledo češenj in Vid in Pero šov, potem pa v vodoravni položaj![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pašta s pivom in slanino

Odlično hitro kosilo