elaphus, tole bi pa z veseljem pomagala (predvsem krompir
)
Danes je bila reciklaža rulete
: skuša iz konzerve
kruh
Posladek: plaz kletvic vsakemu, ki mi je jamral, kako je vroče (ve se, kaj je jamral pred nekaj dnevi
)
lp
mzmelaphus, tole bi pa z veseljem pomagala (predvsem krompir
)
Danes je bila reciklaža rulete
: skuša iz konzerve
kruh
Posladek: plaz kletvic vsakemu, ki mi je jamral, kako je vroče (ve se, kaj je jamral pred nekaj dnevi
)
lp
mzmDanes: goveji zrezki, grah v smetanovi omaki, kruhova rolada, zelena solata, pina colada muffini
breskvaMiška - ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Juha, puranji žur, kapeleti, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Pečen krompir, polnjene bučke, čevapčiči, veliiiika skleda solate
Danes pa mrzli makaroni ![]()
V soboto zdrobovi hrustavci z vratovino v omaki in berivka,
v nedeljo pa orada in berivka,
danes pa še nimam ideje!![]()
Včeraj smo kolesarili in se kar mimogrede ustavili na žgancih, kislem mleku, domačam narezku, palačinkah,....super. Danes bomo pa spekli piščanca na žaru, pečen krompir in solato.
ANJAPONEDELJEK:
Goveji golaž, žličniki s čemažem; kumarična solata z jogurtom:

Pozdravček!
Ker smo po sili razmer doma, včeraj goveja juha s fritati, telečji trakci v omaki, zelenjavni riž v katerega je padla lisička po kratkem sprehodu, skleda domače zelene solate. Pa spekla sem ribezovo pito z jagodami.
Danes bolognese omaka, svedrčki, zelana solata z rukolo. Tudi danes pita:

Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 17. 2013 19:20Dobro ohlajena testeninska solata![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pistacijevi cmoki s kadaifom in čokolado

Bučke s sirom