ČETRTEK:
Čevapčiči, na čebuli pražena paprika, 
regrat s fižolom in ocvirki
Pozdravček!
ČETRTEK:
Čevapčiči, na čebuli pražena paprika, 
regrat s fižolom in ocvirki
Pozdravček!
Danes:
Ma, rimljanka, veš da velja ( vabljena ), tudi drugi, če me najdete, le dan prej se najavite ( da nastavim sesalec ali likalnik, " kao slučajno " ).
A ja, pri vaškem ribniku vlečejo mreže ob petkih!
![]()
ežoj
filana paprika, pire krompir in zelena solata
BalenkaKuham pasulj za jutri, pa poskusila bom narediti venček. Če bo uspel, se bom hvalila na vsa usta, če ne boste pa tudi vedeli. Ker bom tiho kot miš.![]()
![]()
Današnja postrežba..pica in paradižnik v solati..sosedova kakvica na balkonu...
lp gogaDanes: puranji zrezki, beluši s smetano, vojvodinjin krompir, solata, puding s kokosom
Goveja juha, sv. zrezek, polenta s parmezanom, šparglji s pršutom, kumarica
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/@ gogad, naj ti bo prijetno okrevanje in čuvaj se, tudi hoja z berglami je lahko zelo nevarna ![]()
@ ežoj, se strinjam, slike tukaj, so res polne življenja, k meni vedno ob vsaki sliki, tako prijetno domače pridiši, še dobro, da mož ne vidi, bi bil skoz laaaaačen ![]()
Včeraj: telečja obara in odlično pecivo,
ki sem ga pekla dan prej
Danes: planinska juha iz vrečke, pečen piščanec, zelenjava z drobtinami in regrat
grem poiskat, kam so mi slike ušle, jih ne najdem, jaooo jaz in tehnika ![]()
babka1951
Babka hval..se merkam...tvoje pecivo odlično zgleda,ravno pravo za moje celjenje kosti...
lp gogaNjami, Babka....Lepo ti je uspelo...
Mi danes goveja juha z rezanci, telečje in puranje meso v omaki, pire krompir, zelenjava (grah, korenček, brokoli), regrat in orehova potica.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni

Mandljevi piškoti