Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

ČETRTEK:

Čevapčiči, na čebuli pražena paprika,   

regrat s fižolom in ocvirki

Pozdravček!

Danes:

Ma, rimljanka, veš da velja ( vabljena ), tudi drugi, če me najdete, le dan prej se najavite ( da nastavim sesalec ali likalnik, " kao  slučajno " ).

A ja, pri vaškem ribniku vlečejo mreže ob petkih!

ežoj

filana paprika, pire krompir in zelena solata

Balenka

Kuham pasulj za jutri, pa poskusila bom narediti venček. Če bo uspel, se bom hvalila na vsa usta, če ne  boste pa tudi vedeli. Ker bom tiho kot miš.

naor

Današnja postrežba..pica in paradižnik v solati..sosedova kakvica na balkonu...

lp goga

Danes: puranji zrezki, beluši s smetano, vojvodinjin krompir, solata, puding s kokosom

breskva

Goveja juha, sv. zrezek, polenta s parmezanom, šparglji s pršutom, kumarica

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

@ gogad, naj ti bo prijetno okrevanje in čuvaj se, tudi hoja z berglami je lahko zelo nevarna

@ ežoj, se strinjam, slike tukaj, so res polne življenja, k meni vedno ob vsaki sliki, tako prijetno domače pridiši, še dobro, da mož ne vidi, bi bil skoz laaaaačen

Včeraj: telečja obara in odlično pecivo,

ki sem ga pekla dan prej           

Danes: planinska juha iz vrečke, pečen piščanec, zelenjava z drobtinami in regrat

grem poiskat, kam so mi slike ušle, jih ne najdem, jaooo jaz in tehnika

babka1951

Babka hval..se merkam...tvoje pecivo odlično zgleda,ravno pravo za moje celjenje kosti...

lp goga

Njami, Babka....Lepo ti je uspelo...

Mi danes goveja juha z rezanci, telečje in puranje meso v omaki, pire krompir, zelenjava (grah, korenček, brokoli), regrat in orehova potica.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti