Jutri porov krompir, tenstane bučke z korenjem, hrenovka in solata ledenka.
Lp
ursiiiJutri porov krompir, tenstane bučke z korenjem, hrenovka in solata ledenka.
Lp
ursiii| kalcicl je napisal/a: | ||
Vauuu,zelo dobra ideja
|
waauu ja , kako pa tole polento narediš?
Vesna555| gogad je napisal/a: |
Moj otrok praznuje Mzm
|
hehe, messija ne vidm, so vsi bolj ronaldu podobni...
Vesna555TOREK:
Kremna špinačna juhica; 
puranji koščki in zelenjava
v voku, pire; zelena solata:
Pozdravček!

Pri meni, danes:
ma ne, ne niso srdele, zlate ribice so.
![]()
ežoj
še vedno na bolniški in je čas za kuhanje ![]()
danes spet nov jamiejev recept, tokrat "hoisin paketki" bi bil en približen prevod. seveda z obilico habanerota ![]()

ežoj in Mamka Bršljanka, kakšne super lepe slike, bom šla jaz tudi mal študirat ![]()
Danes: goveji zrezki z gorčico, njoki in regrat v solati, trikrat pečeno pecivo se mora pa še fajn ohladit
Danes se pri nas kuha goveja juha, ki bo bodisi za večerjo ali jutri. Dalj časa, boljša je....
Midva z sinom sva se odpravila na prvi sprehod po bolezni, nabrala sva najbrž zadnji regrat (razen, če ne bomo šli kam v hribe), čemaž, ki pa ima že popke. Doma se nama je medtem kuhala bolognese omaka. Ko sva skuhala še makarone in pripravila paradižnikovo solato je zaradi lakote zmanjkalo časa za slikanje.
Zdaj pa imava še malo sončka na balkonu....
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: Svinski zrezki na oko, kuhan kropmpir in koleraba, solata in spekla sem še kruhk
| ežoj je napisal/a: |
ma ne, ne niso srdele, zlate ribice so. |
Vsaj eno področje, kjer, ežoj, očitno nisi doma. Zlate ribice so pravzaprav krapi in njih telo ni tako vretenasto kot so tale tvoja ocvrta telesca na fotki. Tako da, ne vem sicer, kdo te je napetnajstil, ampak - te je. ![]()
![]()
![]()
Danes pri nas: (aja, ni treba povedat, tako ali tako se lahko v tej temi poljubno piše tudi nekosilne teme.
)
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike

Hummus namaz