V drugem forumu omenjeni bučnični rezanci s pestom iz bučnih semen so končali kot del obeda v prijetnem poznopopoldanskem druženju, zato le slika polizdelka:
(barva je bila v resnici bolj pastelno zelena)
Posladek: buljenje v luno ![]()
lp
mzmV drugem forumu omenjeni bučnični rezanci s pestom iz bučnih semen so končali kot del obeda v prijetnem poznopopoldanskem druženju, zato le slika polizdelka:
(barva je bila v resnici bolj pastelno zelena)
Posladek: buljenje v luno ![]()
lp
mzmhttp://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1616
...nadaljevanje.
DANES:
Gospe sosedi gre zahvala da bom danes papcal:
- Domačo juho z špecli
- Domači pire (njej krompir)
- sveže pasirano špinačo (kot se šika in ne instant)
- jajčko (brez tega ne gre.NJAM)
- solata pa bo iz moje shrambe idej. Lahka poletna, da se prileže k lahkemu kosilu. (paradižnik, kumarce, domači jabolčni kis)
Sedaj ko sprejemam 4 obroke dnevno in ker želodec tega ni vajen, jem večino lahko hrano. Kakšen šnicl pa občasno, samo joooj. Pol mi tisti kos cigla, želodec prebavlja cel dan. Hja, je vajen zajčje hrane ![]()
Za večerjo pa puranja bolognese omaka z nekaj svederčki
JUTRI:
Hvala MAMA DVA (od mojega srčnega prijatelja mama):
- Zelenjavno mesna mineštra na tak gosto da žlica ne le stoji, ampak da je več ven ne dobiš in imaš DEJANSKO MINEŠTRO NA ŠTILU ![]()
![]()
![]()
- blanširana blitva
- Solata kot v petek.
| mišzmoke je napisal/a: |
V drugem forumu omenjeni bučnični rezanci s pestom iz bučnih semen so končali kot del obeda v prijetnem poznopopoldanskem druženju, zato le slika polizdelka: (barva je bila v resnici bolj pastelno zelena) Posladek: buljenje v luno lp
|
čestitam, enkratni so videt!!! še tista skleda zadaj mi je všeč ![]()
Pasulj ratal, venček tudi, čeprav do tistega kar po moje mora biti, bo treba še enkrat, pa mogoče drug nadev.
Evo, zdaj pa na delo. Kosit travo...![]()
Dober tek in lep dan vsem!
![]()
Gogad, nič ti ne privoščim prisilnega počitka, ko je končno prišla pomlad. Želim ti dobro okrevanje in obilico razvajanja.
Mbrando tebi pa se že počasi vrača energija. Pusti se tudi ti razvajati, da nas boš kmalu veselil z jedilniki in komentarji![]()
Danes čemaževa juhica s krompirjem, tortelini z sirovo omako, berivka, jagodni sladoled
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
PETEK:
Enolončnica (zelenjava, čičerika, 
puranji koščki);
zelena solata:
Pozdravček!
jakobove pokrovače za predjed in pa nov Jamiejev recept, tokrat choriso&lignji, kuskus po grško ter harisa za malo ![]()
Juha, tunini polpeti, pečen krompir z bučnim oljem, kuhani šparglji, paradižnik v solati
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Goveja juhica, goveje z juhe, tenstan krompir in kisla repa.
Lp
ursiiiDanes:
Krila,krompir in cvetača-
ežoj
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljav rogljiček s sladoledom

Špargljeve blazinice