danes smo doma, ker so med nami nekateri bolni
in naredila kosilo iz tistega, kar je bilo doma: testenine z šparglji ter mešana solata.

Pesto palačinke
danes smo doma, ker so med nami nekateri bolni
in naredila kosilo iz tistega, kar je bilo doma: testenine z šparglji ter mešana solata.
Uf, tolk so me prestrašili v uni temi, da si nisem upal slikat, pol se vseen odločim, pa so se mi roke tresle in je neostro. Torej, kosilo danes, krila, cvetača in pomes frites ( ali kako že ):
A ja, uno pod žabo je afnguncen ( tako rečejo v naši vasi korenju kuhanemu 42,5 sec ( moglo bi se kuhat vsaj še sekundo in pol, vendar se to na sliki ne vidi.
![]()
Danes je še vedno golaž, tokrat s kruhom.
naor, kaj bi razlagala, postrezi in je! Zagotovo je že kdo pred menoj to zgruntal, tisti "alla mzm" je bil mišljen bolj na vsebino golaža. Pazi le, da bo krožnik precej večji od "skodelice", je bilo že smeha na račun pobeglega golaža ![]()
ežoj, bom poskusila popravit računalnik, čeprav imam rajši majhne![]()
Aja, hvala za poklon (seveda tudi Vanji), mislim, da nas je kar nekaj takih tu, s tabo vred. O fotografiji namenoma nočem vedeti preveč, da ne zabluzim in se podredim nekim od ne vem koga in ne vem zakaj postavljenim pravilom, o spontanosti pa ne duha ne sluha, četudi včasih izpade malo na tralali, hehe. Uniformiranost mi ne diši preveč ![]()
Še vlak, da odpelje, kar sem naložila ![]()
lp![]()
Danes zajčja obara in puding z kokosom, jutri najbrž pizza :)
testeninca
Danes smo imeli govejo juhco, goveje zrezke v naravni omaki, pire krompir, grah in radič. Za posladek še jagode s smetano ![]()
Danes: kremna fižola juha, supe z vinom
Slivovi cmoki z drobtinami na maslu,kompot iz jabolk in mete.
polarbearDanes: porova kremna juha in mal prepečenca

| mišzmoke je napisal/a: |
Hvala za pojasnilo, ežoj
Danes: golaž alla mzm lp
|
Vauuu,zelo dobra ideja![]()
Tokrat: goveja juha, pečene bedre, riž s šparglji, zelena solata
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pesto palačinke

Rižota brez filtra