Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Goveja juha, puranji pariški, čevapčiči, pražen krompir, bučkine polpete, ajdovi štruklji, jajčni štruklji ter sirovi štruklji, štrudelj

testeninca

Moj otrok praznuje...Puranja rulada v maslenem testu,žar plošča,(čevapčiči,piščanec,hrenovke)francoska solata..zelenjavni krožnik(paradižni,čebula,paprika),tortica,piškoti...

Mzmkradem idejo

lp goga

Rižota s prvimi, domačimi šparglji - celi štirje so bili, pečeno piščančje meso in zvrhana skleda solate - motovilec, radič, regrad, čemaž.

rrr

kremna špargljeva juha, blitva z krompirjem ter pečeni brancini.

Mamka Bršljanka

Juha, pečena orada, pečen mlad krompirček, kuhani šparglji, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

goveja juha, pražen krompir, pečen piščanec, zelena solata, piškotki od praznovanja ("dobiš")

Balenka

Danes: juha z rezanci, piščan.zrezki v gobični omaki, restan krompir, regrat ter radič z toplim krompirjem v solati, za sladico sladoled.

lp

irenakr

PONEDELJEK:

Čorbica (piščančji hrbet, jetrčka,   

zelenjava):

Pozdravček!

Včeraj juha iz vrečke po želji najmlajšega, domače pleskavice, pečene perutke, domač pomfri, pečena paprika

Danes piščančja rižota z zelenjavo, berivka.

Oj, saj ne morem verjeti, shramba slik mi ponovno dela. Juhuhu...

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 22. 2013 12:50

Trixi, glej da boš sedaj vse poslikala in kakšno tudi naložila

Pri nas danes: goveja juha z rezanci, ostanki repe od sobote, pire krompir, hrenovka, kupljen krof in  jabolčni kompot

babka1951

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti