Babka, umetniški vtis je ena A!![]()
![]()
![]()
Babka, umetniški vtis je ena A!![]()
![]()
![]()
Babka lep serviet!
Mi danes goveja juha z vlivanci, pečen krompir, grahiva omaka, pečen sv.file, piščanček, mešana solata- regrat, motovilec, berivka
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes kurja juhica z grahom, korenjem in papriko.
msegovVčeraj: čemaževa rižota in piščančja bedra pečena v pečici
Danes: čemaževa juha, svinjski zrezki v smetanovi gobovi (letos mi je uspelo nabrati marčevke) omaki s pirinimi širokimi rezanci in solata iz češnjevih paradižnikov in mlade čebule
katka85Danes: svinjski golaž z zelenjavo, njoki, regrat in berivka v solati
breskvaBabka, krasen prt. Če ga položiš na mizo, sploh ne rabiš dat še kakšne hrane, je že vse gor.
Mi tudi v znamenju čemaža in regrata. Eden kuhan kot priloga, drugi v solati. Pa panirani zrezki iz pečice, ocvrte marele, francoska solata, kuhan brokoli, pehtranova potica.
pirnicadanes: lososov file pečen v pečici, kuhan krompir, kuhan stročji fižol, solata
mali kuharvčeraj - zelo dobro kosilo: ohrovtova juha (iz skrinje), za očeta polenta in golaž (skrinja), za ostale naravno ocvrti lignji ter na kockice narezan, ocvrt krompirček, regrat, radler:)
danes: zelenjavna šara (koleraba, korenje, čebulca, malo slanine), slivovi knedli.
Lepa nedelja kulinarikom:)
majaos- goveja juha z rezanci, kisla repa s klobaso, losos zame, pire krompir
- zelenjavna juha, kuhani skutini štruklji, regrat in motovilec z radičem,
- goveja juha z rezanci, pečen krompir, puranji zrezki po pariško, dušene bučke, regrat, motovilec, radič, angelsko pecivo se že peče
NENA58
NEDELJA:
Puranji zrezek z dušeno bučko 
v smetanovi omaki, špecli;
motovilec:
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Palačinke z gobami in ajdovo kašo

Špargljeve blazinice