Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Babka, umetniški vtis je ena A!

naor

Babka lep serviet!

Mi danes goveja juha z vlivanci, pečen krompir, grahiva omaka, pečen sv.file, piščanček, mešana solata- regrat, motovilec, berivka 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes kurja juhica z grahom, korenjem in papriko.

msegov

Včeraj: čemaževa rižota in piščančja bedra pečena v pečici

Danes: čemaževa juha, svinjski zrezki v smetanovi gobovi (letos mi je uspelo nabrati marčevke) omaki s pirinimi širokimi rezanci in solata iz češnjevih paradižnikov in mlade čebule

katka85

Danes: svinjski golaž z zelenjavo, njoki, regrat in berivka v solati

breskva

Babka, krasen prt. Če ga položiš na mizo, sploh ne rabiš dat še kakšne hrane, je že vse gor.

Mi tudi v znamenju čemaža in regrata. Eden kuhan kot priloga, drugi v solati. Pa panirani zrezki iz pečice, ocvrte marele, francoska solata, kuhan brokoli, pehtranova potica.

pirnica

danes: lososov file pečen v pečici, kuhan krompir, kuhan stročji fižol, solata

mali kuhar

včeraj - zelo dobro kosilo: ohrovtova juha (iz skrinje), za očeta polenta in golaž (skrinja), za ostale naravno ocvrti lignji ter na kockice narezan, ocvrt krompirček, regrat, radler:)

danes: zelenjavna šara (koleraba, korenje, čebulca, malo slanine), slivovi knedli.

Lepa nedelja kulinarikom:)

majaos

- goveja juha z rezanci, kisla repa s klobaso, losos zame, pire krompir

- zelenjavna juha, kuhani skutini štruklji, regrat in motovilec z radičem,

- goveja juha z rezanci, pečen krompir, puranji zrezki po pariško, dušene bučke, regrat, motovilec, radič, angelsko pecivo se že peče

NENA58

NEDELJA:

Puranji zrezek z dušeno bučko   

v smetanovi omaki, špecli;

motovilec:

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti