Danes domača pica, za posladek pa krostata z vaniljevo kremo in jagodami in limonino pecivo iz beljakov, pa recimo da ostane kaj za jutri za posladek.
Jutri jota z kislo repo.
Lp
ursiiiDanes domača pica, za posladek pa krostata z vaniljevo kremo in jagodami in limonino pecivo iz beljakov, pa recimo da ostane kaj za jutri za posladek.
Jutri jota z kislo repo.
Lp
ursiiiUna obara je bila " čudna " zaradi sestavin, noter je bilo veliko pastinaka in sladkega krompirja. Ono pivo ni zaradi kompozicije, ko se je obara kuhala mi je pasal kozarec vina, ko je bila kuhana, se mi je zdelo, da je vina dovolj in sem " prešaltal " na pivo.
Danes:
Vratnik na žaru.
Včeraj se potepal, kuhali drugi ( kosilo v gostilni fink pri Sl. Konicah ).
ežojDanes pečen divji losos, na sopari kuhani divji šparglji (za močnejšo polovico še pražen krompir na zaseki), radič v solati....malo kasneje bo še zdrav sladoled iz banane, gozdnih sadežev in malo jogurta.
Ninja24Hvala za pojasnilo, ežoj ![]()
Danes: golaž alla mzm
lp
mzmDanes:pečena kura ,sv.kremenatli,pečen krompir,mešana solata(radič ,tržaški solatnik,motovilec)s fižolom,juhica po moje.Za sladico sirov ,jabolčni štrudl.
MilžiPica picante,con tuna,olive,moccarela,scalliones,chile Jalapenjo![]()
![]()
![]()
![]()
[URL=http://s825.photobucket.com/user/polarbear1313/media/Picapicante2013_zpsd836ce61.jpg.html]
[/URL]
polarni medvedek, bi se pridružila.
Miška tvoj golaž je pa vsega občudovanja vreden! Naslednjič, ko bo mož naredil golaž, bom jaz postregla takole kot ti. Bom povedala, da ni moja pogruntacija. ![]()
![]()
| mišzmoke je napisal/a: |
Danes: golaž alla mzm lp
|
mzm, neki ti ga računalnik biksa, pridejo ven premajhne slikice. Šele ko sem prebral naor, sem pogruntal od česar je slodelica. kongratuliram za dobro fotografijo ( pa, kot je rekla Vanja, tvoje vse so itak enaA ).
ežoj
Danes pa meni kosilo nikakor ni šlo od rok. Knedli v goveji juhi so razpadli, tako, da je nastala zdrobova juha s korenjem, blitvo s krompirjem sem skoraj zažgala, še najbolje so uspeli brancini iz pečice, bili so okusni, čeprav malo zgubani ![]()
, ampak, pojedli smo vse ![]()
sem se včeraj preveč s prtičkom hecala, hvala naor, Trixi, pirnica ![]()
Danes: gobova rižota, konjski zrezeki, regrat z radičem, cookies,
s smetano
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Klasična pizza

Pesto palačinke