Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes domača pica, za posladek pa krostata z vaniljevo kremo in jagodami in limonino pecivo iz beljakov, pa recimo da ostane kaj za jutri za posladek.

Jutri jota z kislo repo.

Lp

ursiii

Una obara je bila " čudna " zaradi sestavin, noter je bilo veliko pastinaka in sladkega krompirja. Ono pivo ni zaradi kompozicije, ko se je obara kuhala mi je pasal kozarec vina, ko je bila kuhana, se mi je zdelo, da je vina dovolj in sem " prešaltal " na pivo.

Danes:

Vratnik na žaru.

Včeraj se potepal, kuhali drugi ( kosilo v gostilni fink pri Sl. Konicah ).

ežoj

Danes pečen divji losos, na sopari kuhani divji šparglji (za močnejšo polovico še pražen krompir na zaseki), radič v solati....malo kasneje bo še zdrav sladoled iz banane, gozdnih sadežev in malo jogurta.

Ninja24

Hvala za pojasnilo, ežoj

Danes: golaž alla mzm

lp

mzm

Danes:pečena kura ,sv.kremenatli,pečen krompir,mešana solata(radič ,tržaški solatnik,motovilec)s fižolom,juhica po moje.Za sladico  sirov ,jabolčni štrudl.

Milži

Pica picante,con tuna,olive,moccarela,scalliones,chile Jalapenjo

[URL=http://s825.photobucket.com/user/polarbear1313/media/Picapicante2013_zpsd836ce61.jpg.html][/URL]

polarbear

polarni medvedek, bi se pridružila. Miška tvoj golaž je pa vsega občudovanja vreden! Naslednjič, ko bo mož naredil golaž, bom jaz postregla takole kot ti. Bom povedala, da ni moja pogruntacija.

naor

mišzmoke je napisal/a:

Danes: golaž alla mzm

lp

mzm

mzm, neki ti ga računalnik biksa, pridejo ven premajhne slikice. Šele ko sem prebral naor, sem pogruntal od česar je slodelica. kongratuliram za dobro fotografijo ( pa, kot je rekla Vanja, tvoje vse so itak enaA ).

ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 21. 2013 19:18

Danes pa meni kosilo nikakor ni šlo od rok. Knedli v goveji juhi so razpadli, tako, da je nastala zdrobova juha s korenjem, blitvo s krompirjem sem skoraj zažgala, še najbolje so uspeli brancini iz pečice, bili so okusni, čeprav malo zgubani   , ampak, pojedli smo vse

sem se včeraj preveč s prtičkom hecala, hvala naor, Trixi, pirnica

babka1951

Danes: gobova rižota, konjski zrezeki, regrat z radičem, cookies, s smetano

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti