Piščančje kolbice pečene v pečici z zelenjavo (krompir, koren, bučke, čebula)
vložena srbska solata
testenincaPiščančje kolbice pečene v pečici z zelenjavo (krompir, koren, bučke, čebula)
vložena srbska solata
testenincaVčeraj sataraš s krompirjem, neki mi fotoaparat nagaja, poslikal, pa ni v redu.
V naši vasi rečejo: la alta escuela de cocina ( v prevodu bi to bilo nekako: kuhanje božanskih jedi ):
Jedi se reče: pražene srdelo con kajla de pan.
![]()
ežoj
Petek...Hrenovke v kvašenem testu,kumarice in paradižnik v solati....slikc mi noče nalagat...![]()
Danes:
- Miny integralni polžki (
) s popečeno čebulo, česno, in kosom dimljene domače konjske klobase
- Bučkina omaka s puranjimi prsmi
- Solata
Jutri:
- Žganci (beli)
- Segedin iz zamrzovalnika (treba spraznit, da lahko naredim spomladansko čistko
)
- Košček sosedove domače pizze (so me madam včeraj presenetli in mi prinesli takšen en manjši kos. Dobra. Knusprig. Pogrel pa lepo v teflonu sprva na visokem ognju, nato pa na nizkem. Hrustljavo in slastno!)
- Projekt vikenda po kosilu pa > Pečenje SKUTNO-JOGURTOVEGA PECIVA in MARMELADNIH ŽEPKOV (
)
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
Sporočilo je spremenil(a) MBrando dne 12. 2013 17:52
Danes: ponarejena mehiška ponev, solata
breskvadanes kaneloni s šunko in sirom, zraven zelena solata z motovilcem, popoldne ob kavici s prijateljico še višnjev zavitek
angie :)Fižolova juha, porovo-krompirjevajuha s kurkumo, frtalja z beluši,mlado čebulo, zelišči, feto, regrat, sladica iz listnatega testa, vanilijevo kremo, jagodami, smetano
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: brokoli s prilogo ![]()
skleda rdeče pese v solati
lp
mzmGoveja juha se še kuha, zraven bo špinača, pire krompir, meso iz juhe, berivka
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDo nadaljnega nič novega! ![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ajdove palačinke s slivami in sladoledom

Rezanci Tagliatelle na bolonjski način