Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

MBrando je napisal/a:

Sedaj pa kuhat, pol pa knjigo pod roke (AGATHA CHRISTIE) in v park. Danes bo do 18C. Človek bi bil nor, ako bi doma ostal in se izognil VITAMINU D, po več kot petih mesecih!!!! Seveda, v kolikor nima službe...

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Sporočilo je spremenil(a) MBrando dne 11. 2013 07:09

Brando potem pa sem te mogoče kje videla, če si bil v mariborskem parku ... Dnevno pešačim tam mimo, ko šibam na fax.

Sicer pa danes kosilo doma bolj na hitro: kranjska klobasa, senf, kečap, kruh. Jutri kuham jaz, ampak še ne vem kaj :)

msegov

Danes: čičerikina juha s suhim paradižnikom, domači koruzni kruh, palačinke z mascarponijem

breskva

Mmmm gogad sanjski tris to bi pa pasalo.

Breskva krasno, tudi to bi pasalo.

Evo jaz pa nekaj dni na bolnišnični hrani (pravzapra zelo okusni, če pomislim; ampak, ko ne paše toliko jest). Včeraj in danes pa mamina kuhinja: včeraj fižolova juha, no, in moja pesa; danes pa ješprenova juha s suhimi rebri ali bolje rečeno obranimi kostmi pa skleda regrata s fižolom.

Jutri bom sama za hitro skočila do štedilnika in nareddila tortilje (kupljene) z piščancem in zelenjavo.

Lepo pozdravljeni!

katti

Katti ,čimprej se pozdravi....

lp goga

Včeraj:

- polpeti iz korenčka, mlade čebule in malenkost pirine moke

- regrat s krompirjem in mlado čebulo v solati

Življenje je prekratko, da bi pili slabo vino.

Včeraj spet pretežno ženska zasedba pri mizi za kosilo

Popečen treviški rediš s sirom, ocvrti šampinjoni in regrat v solato.

Za sladico pa kremšnita in kavica na sončku

ANJA

PETEK:

Ričet s klobaso:  

Pozdravček!

Svinjska ribica v omaki, brstični ohrovt z drobtinicami, domača solata,

joj pa tale tris bi šel tudi zraven....

lp

JANA V

Regrat s krompirjem že par dni, ostalo je stranskega pomena. Za sladico pa tudi že tretji dan smetanova rezina od Anemarije. 

naor

Pica za vse

Tiramisu za odrasle

Sladoled za otroke

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti