Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

NEDELJA:

Goveja juhica z domačo ribano kašo; puranji zrezki v gobovi omaki, kruhovi cmoki; zelena solata. (Fotkič sem doma pozabila)

Sedaj se grem možu pridružit - regrat nabirat.  

Pozdravček!

Danes: svinjski zrezki, brstični ohrovt z drobtinicami, pečen krompir in solata - radič, motovilec in čemaž.

Razen olja, kisa in soli, je komplet kosilo rezultat samooskrbe.

rrr

Pohvalno rrr, samooskrba je prima stvar in  tole na krožniku zgleda zelo lepo!

goveja juha z rezanci, mlinci, pečena račka, mešana solata..........tudi pri nas je bila večji del samooskrba.

Balenka

Mi trije pa smo se odpeljali na hrib in se nastavljali sončku. Pojedli smo kosilo, ki so ga ponujali- domače- juha z rezanci, pečenka, pražen krompir, mešana solata. Nič posebnega v hrani, ampak jesti na sončku je bilo najlepše. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes smo obkljukali prvi piknik v tem letu, le en kolega in jaz:

tako dobrega ajvarja ( ali je lutenica ) rahlo pekoče, ne vem če sem (smo, prijatelj je tudi zelo pohvalil ) kdaj jedel. žal ni etikete, pa ne vem, komu gre zahvala-

ežoj

Danes: rižota s čičeriko, piščančja bedra, regrat v solati, orehi (piškoti), 

breskva

Danes: kot kaže, zadnja goveja juha do jeseni

skleda radiča in mesa iz juhe v solati, kruh

lp

mzm

Tudi pri nas, pri piknik v letošnji sezoni v razširjenem družinskem krogu. Pečene perutke in čevapi in hrenovke za najmlajše, kumare v solati, paradižnik, čebula in ajvar. Za posladek pa čokoladni sladoled.

Jutri pa goveja juha!

tanjaj

Po enem tednu spet regrat s toplim krompirjem in pečenim piščancem. Kaj bi človek hotel še drugega ....

mamka

Sporočilo je spremenil(a) mamka dne 14. 2013 21:07

Sporočilo je spremenil(a) mamka dne 14. 2013 21:07

Vse kar lahko napišem je le:

ODPRTJE SOZONE kosil na terasi ob takeeem sončeku, da smo se komaj gledali. Hihi
Cel dan pri starših in čvekanje od jutra do večera.
Pred kosilo sem še spekel marmeladne žepke in skutno-jogurtovo zdrobovo pecivo za popoldansko čajanko.

Mislim da ni skoraj lepših nedelj, kot si takšne katere preživiš v krogu le-tebi ljubih.

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti