Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ekola. Jedilnik sestavlje. Sedaj pa kuhat, pol pa knjigo pod roke (AGATHA CHRISTIE) in v park. Danes bo do 18C. Človek bi bil nor, ako bi doma ostal in se izognil VITAMINU D, po več kot petih mesecih!!!! Seveda, v kolikor nima službe...

DANES:
- Pehtranov slani šmoren iz PZ/RŽENE moke
- Bučkina kremasta omaka s koščki popečenih puranjih prsi
- Popečeni šampinjoni/bučke/paprika
- Solatka

GNOJ in OBJAVA JEDILNIKOV; tako vizualno kot pismeno....SEHR,SEHR APPETITLICH

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Sporočilo je spremenil(a) MBrando dne 11. 2013 07:09

Vse prav in lepo povedano o gnojenju, bi pa rada našla danes ljudi, ki bi bili pripravljeni 1 ha njive z koruzo ročno okopavati plevela. Žal, je to treba, ne samo enkrat letno! Mi smo dali bližnjemu kmetu v obdelavo naše travnike in tudi ne morem zaradi gnojnice nabirat regrata.....pa kaj naj. Sem vesela, da jo je hotel imeti in, da nimam še s tem stroškov. Treba je pa tudi vedeti, da danes kmet gleda, da čimveč dobi iz zemlje, hektarski pridelek je tudi zaradi tega dosti večji, kot je bil včasih. So pa žal tudi v kmetijstvo nekakšni zakoni, katerih se marsikateri kmet brani in si jih ni sam izmislil!

Danes: polivka z testeninami, solata

Jutri: pasulj, palačinke

kvačkarica

MBrando je napisal/a:

GNOJ in OBJAVA JEDILNIKOV; tako vizualno kot pismeno....SEHR,SEHR APPETITLICH

MBrando, s*it happens

Midva pa se bova danes razvajala v gostilni, verjetno bo kar dunajski zrezek in pomfri, pa solata (v gostilni je to res boljše, kot doma, tako da se temu težko uprem), pa kakšen dober . Morava malo degustirati zaradi poroke

JJ

Sporočilo je spremenil(a) JanisJoplin dne 11. 2013 07:31

Hej, MBrandon, a ne vidiš med temi stvarmi povezave? Od zgoraj noter, od zadaj ven, v kakšni obliki, pa prepustim tvoji domišljiji....

kvačkarica

Danes: ričet, mislim, da ga bova še dva dni jedla

babka1951

danes pa nova jamieja kreacija!! jeeej!!! delam na tem, da uresničim kulinarični plan za 2013.

Mamka Bršljanka

zajčkova obara z gresovimi knedelci

Balenka

Balenka, hvala, da si me spomnila,da je že čas za onih sedem v hlevu! Naslednji teden bo tudi pri nas nekaj podobnega!

kvačkarica

Goveja juha z rezanci, mesno zelenjavna rižota, regrat, rdeča pesa 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Bolognez omaka s svedrčki,zapečeno v pečici,sanjski tris...

lp goga

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti