Danes: ričet, mislim, da ga bova še dva dni jedla ![]()

Svaljki s čemaževim pestom
Danes: ričet, mislim, da ga bova še dva dni jedla ![]()
danes pa nova jamieja kreacija!! jeeej!!! delam na tem, da uresničim kulinarični plan za 2013. ![]()
zajčkova obara z gresovimi knedelci
Balenka
Balenka, hvala, da si me spomnila,da je že čas za onih sedem v hlevu! Naslednji teden bo tudi pri nas nekaj podobnega!![]()
Goveja juha z rezanci, mesno zelenjavna rižota, regrat, rdeča pesa
Kjer je volja, tam je pot. TrixiBolognez omaka s svedrčki,zapečeno v pečici,sanjski tris...
| MBrando je napisal/a: |
Sedaj pa kuhat, pol pa knjigo pod roke (AGATHA CHRISTIE) in v park. Danes bo do 18C. Človek bi bil nor, ako bi doma ostal in se izognil VITAMINU D, po več kot petih mesecih!!!! Seveda, v kolikor nima službe...
|
Brando potem pa sem te mogoče kje videla, če si bil v mariborskem parku ... Dnevno pešačim tam mimo, ko šibam na fax. ![]()
Sicer pa danes kosilo doma bolj na hitro: kranjska klobasa, senf, kečap, kruh. Jutri kuham jaz, ampak še ne vem kaj :)
msegovDanes: čičerikina juha s suhim paradižnikom, domači koruzni kruh, palačinke z mascarponijem
Mmmm gogad sanjski tris to bi pa pasalo.
Breskva krasno, tudi to bi pasalo.
Evo jaz pa nekaj dni na bolnišnični hrani (pravzapra zelo okusni, če pomislim; ampak, ko ne paše toliko jest). Včeraj in danes pa mamina kuhinja: včeraj fižolova juha, no, in moja pesa; danes pa ješprenova juha s suhimi rebri ali bolje rečeno obranimi kostmi pa skleda regrata s fižolom.
Jutri bom sama za hitro skočila do štedilnika in nareddila tortilje (kupljene) z piščancem in zelenjavo.
Lepo pozdravljeni!
Katti ,čimprej se pozdravi....![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svaljki s čemaževim pestom

Burger s Kraljevo fit štručko