Ežojeve princeske. ![]()
![]()
Ežojeve princeske. ![]()
![]()
Zeljna juha s sirom, regratova solata s čemažem, kozarec terana in jagodni sladoled za slaščico
Danes: ričet, ameriške palačinke s kokosom in nutello
breskvaHrenovke v testu, za jutri pa še iščem navdih.
In pa misija palačinke, zadnje slikice palačink so tek vzbujajoče, jaz tudi bi takee, pa ne znam ![]()
Lp
ursiiisobota: goveja juha z rezanci, grenadirmarš s širokimi rezanci (čisto sem pozabila nato jed iz moje mladosti), svinjska pečenka, govedina iz juhe, hren in regrat v solati.
BalenkaNerdelja..ker je kuhinja v razsulu ,se dela vse v fritezi..pohan piščanec,pomfri,solata,kremšnite iz Spara..![]()
![]()
NEDELJA:
Goveja juhica z domačo ribano kašo; puranji zrezki v gobovi omaki, kruhovi cmoki; zelena solata. (Fotkič sem doma pozabila)
Sedaj se grem možu pridružit - regrat nabirat. ![]()
![]()
Pozdravček!
Danes: svinjski zrezki, brstični ohrovt z drobtinicami, pečen krompir in solata - radič, motovilec in čemaž.
Razen olja, kisa in soli, je komplet kosilo rezultat samooskrbe
.

Pohvalno rrr, samooskrba je prima stvar in tole na krožniku zgleda zelo lepo!
goveja juha z rezanci, mlinci, pečena račka, mešana solata..........tudi pri nas je bila večji del samooskrba.
BalenkaMi trije pa smo se odpeljali na hrib in se nastavljali sončku. Pojedli smo kosilo, ki so ga ponujali- domače- juha z rezanci, pečenka, pražen krompir, mešana solata. Nič posebnega v hrani, ampak jesti na sončku je bilo najlepše.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Poke skleda z lososom

Princeske