Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ežojeve princeske.

naor

Zeljna juha s sirom, regratova solata s čemažem, kozarec terana in jagodni sladoled za slaščico

Danes: ričet, ameriške palačinke s kokosom in nutello

breskva

Hrenovke v testu, za jutri pa še iščem navdih.

In pa misija palačinke, zadnje slikice palačink so tek vzbujajoče, jaz tudi bi takee, pa ne znam

Lp

ursiii

sobota: goveja juha z rezanci, grenadirmarš s širokimi rezanci (čisto sem pozabila nato jed iz moje mladosti), svinjska pečenka, govedina iz juhe, hren in regrat v solati.

Balenka

Nerdelja..ker je kuhinja v razsulu ,se dela vse v fritezi..pohan piščanec,pomfri,solata,kremšnite iz Spara..

lp goga

NEDELJA:

Goveja juhica z domačo ribano kašo; puranji zrezki v gobovi omaki, kruhovi cmoki; zelena solata. (Fotkič sem doma pozabila)

Sedaj se grem možu pridružit - regrat nabirat.  

Pozdravček!

Danes: svinjski zrezki, brstični ohrovt z drobtinicami, pečen krompir in solata - radič, motovilec in čemaž.

Razen olja, kisa in soli, je komplet kosilo rezultat samooskrbe.

rrr

Pohvalno rrr, samooskrba je prima stvar in  tole na krožniku zgleda zelo lepo!

goveja juha z rezanci, mlinci, pečena račka, mešana solata..........tudi pri nas je bila večji del samooskrba.

Balenka

Mi trije pa smo se odpeljali na hrib in se nastavljali sončku. Pojedli smo kosilo, ki so ga ponujali- domače- juha z rezanci, pečenka, pražen krompir, mešana solata. Nič posebnega v hrani, ampak jesti na sončku je bilo najlepše. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti