Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

SREDA:

Govedina z vodnimi žličniki,   

rdeča pesa:

Pa od kod vam TAKŠNE količine regrata?!?!? Kam v MBju po regrat v naravo, pri čemer naj ne bi bilo blizu ceste, sprehajalnih poti in naselji. Da bom imel tisti pristni, dober, "zdrav" regrat. JAZ SI ŽEEEEEELIM REGRAAAAAAAAT
Saj bo, saj bo. Samo dihat moram

dragička:Vi pa me vedno znova zacumprate. Ali se lahko kar k vam preselim  
Tris v tem primeru kar kliče po globokem priklonu!! GOVEDINA-ŽLIČNIKI-PESA (hjoooo peeeesaaaaaa.)

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

MBrando naši so na regratu pasli že v začetku marca, preden je spet snežilo...zadnje dva tedna pa spet. Jaz pa še vedno trdim da je to plevel

Kakorkoli, danes bodo za kosilo špageti z bolognese omako in regrat v solati

Roncolino

Roncolino, najboljši plevel na svetu. Imam danes veliko dela z njim, že pozno popoldne pa nagrada!

naor

Danes:

Jedilnica za lepo vreme in jamranje: uf, uf, kdaj bodo temperature za " ta pravo "jamranje.

ežoj

Sreda..Zelenjavna enolončnic z žličniki,zapečene skutine palačinke,jabolčni štrudel...pri meni regrat edino,če mi ga kdo nabere,spuca ,začini....šele takrat ga pojem

lp goga

Danes: šampinjoni s šunko in sirom, kuhan krompir, solata

breskva

Danes: juha je bila še včerajšnja, krompirjeva solata in polpete, sadje

babka1951

Jaz sem ga šla danes nabirat in sem se potrudila za eno veliko vrečo na travniku ob gozdu. Me pa žalosti ker  na veliko gnojijo in ne bom imela več kje nabirat. Malo sva se nadihala svežega zraka, sončka, kašljava pa še kot slona....oziroma zdaj že vsi.

Ali je res potrebno razsipat gnoj po travniku?

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: zelenjavna mineštra, beluševi vršički z jajcem in korenčkova torta z marmelado (se postavim v vrsto za letošnji kozarček, mogoče pa rata  )

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti