SREDA:
Govedina z vodnimi žličniki, 
rdeča pesa:
SREDA:
Govedina z vodnimi žličniki, 
rdeča pesa:
Pa od kod vam TAKŠNE količine regrata?!?!? Kam v MBju po regrat v naravo, pri čemer naj ne bi bilo blizu ceste, sprehajalnih poti in naselji. Da bom imel tisti pristni, dober, "zdrav" regrat. JAZ SI ŽEEEEEELIM REGRAAAAAAAAT![]()
![]()
![]()
Saj bo, saj bo. Samo dihat moram![]()
dragička:Vi pa me vedno znova zacumprate
. Ali se lahko kar k vam preselim
?
Tris v tem primeru kar kliče po globokem priklonu!! GOVEDINA-ŽLIČNIKI-PESA (hjoooo peeeesaaaaaa.
)
MBrando naši so na regratu pasli že v začetku marca, preden je spet snežilo...zadnje dva tedna pa spet. Jaz pa še vedno trdim da je to plevel![]()
Kakorkoli, danes bodo za kosilo špageti z bolognese omako in regrat v solati
RoncolinoRoncolino, najboljši plevel na svetu. Imam danes veliko dela z njim, že pozno popoldne pa nagrada!![]()
![]()
![]()
Danes:
Jedilnica za lepo vreme in jamranje: uf, uf, kdaj bodo temperature za " ta pravo "jamranje.
![]()
ežoj
Sreda..Zelenjavna enolončnic z žličniki,zapečene skutine palačinke,jabolčni štrudel...pri meni regrat edino,če mi ga kdo nabere,spuca ,začini....šele takrat ga pojem ![]()
![]()
Danes: šampinjoni s šunko in sirom, kuhan krompir, solata
breskva
Danes: juha je bila še včerajšnja, krompirjeva solata in polpete, sadje
babka1951
Jaz sem ga šla danes nabirat in sem se potrudila za eno veliko vrečo na travniku ob gozdu. Me pa žalosti ker na veliko gnojijo in ne bom imela več kje nabirat. Malo sva se nadihala svežega zraka, sončka, kašljava pa še kot slona....oziroma zdaj že vsi.
Ali je res potrebno razsipat gnoj po travniku?
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: zelenjavna mineštra, beluševi vršički z jajcem in korenčkova torta z marmelado (se postavim v vrsto za letošnji kozarček, mogoče pa rata
)
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom

Pašta s pivom in slanino