Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Goveja juha z rezanci, pražen krompiŕ piščančji file, svinjski zrezek, regrat in paradižňikova soLata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Piščančji koščki v gobovi omaki, kuskus in motovilec v solati.

Tinky Binky

rebecca je napisal/a:

ezoj, posebej zate...

"Stressed is desserts spelled backwards!"

Sporočilo je spremenil(a) rebecca dne 24. 2013 19:23

rebecc: To je to. Nesebična ter ažurna pomoč! LAJKI, LAJKI 

gogad je napisal/a:

Nedelja...Pečen krompirček v pečici,ocvrte ribe(oslič)endivja v solati,jabolčni štrudel,ajdov kruh..

lp goga

Njamsi, njamsi, bi rekel moj v.d. bratec iz Zagreba. Jaz pa ne zaostajam kaj daleč. Še sedaj se mi pred očmi prikaže OŠ menza, prijazne ter mini tako ljube tetke kuharice, tisti mamljiv vonj hrane, osliči ob petkih ter RES DOBRA oz. SUPER krompirjeva solata. To so bili časi, ko se še ni delala gonja okoli maščob, navadnega olja, vegete itd itd..dobra stara vremena!

Včeraj:
Vabljen k mojima dragima mladoporočencema (prvo leto jima bom kar tako rekel) na kosilo in gledanje filma.
Prijetno, srčno in zaviti v deke druženje ob lahkem, 1,2,3 ter okusnem mesno/zelenjavnem kosilu.
- Mesni štrudl (faširano meso z različno zelenjavo)
- Zelenjavni štrudl (različna zelenjava z umešano skuto)
- zimska soljat (meni tako ljuba in Anja dela taaaaaaako dobre soljatke, jooj)--> črna redkev, fižol, bučno olje

Za posladek pa alpski čaj in čvekanje/debatiranje ob filmu 
Danes:
- Zelenjavna gosta juha
- Tinstano zelje
- KusKus
- Brokoli/cvetača na zob
- KISLO ZELJE ponovno v planu!!! Njaaaam. Cel teden bo posvečen temu BOŽANSTVU od vitaminov,okusa ter neskončnih variacij.

Pa dober teeeeeek in veeeeeeeelik 

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Včeraj: goveja juha, govedina iz juhe, hren, pražen krompir, regrat

Danes: goveja juha, regrat, pečene perutničke

Jutri: čevapi v lepinji

Sreda:  segedin golaž, krompir v kosih

matejaoz

Pozdravljeni, želim vam lep začetek tedna in dobra kosila vsak dan :)

Pri nas v petek na hitro samo pomfri,

v soboto brokolijeva kremna juha - domača, še nikoli tako ratala :) in polentini polpetki s sezamom:

V nedeljo pa smo imeli pico, moja s tuno, šampinjoni in bučkami; njegova s pečenimi puranjimi prsi in šampinjoni ter seveda veliikoooo sira in paradižnikove omake....:

lp

illeanna

Včeraj sem pripravila kosilo za celotno razširjeno familijo.

Ker je bila cvetna nedelja in smo šli kompletno k maši na Brezje, sem se poslužila timerja na pečici (redko pride v poštev ampak včeraj sem mu bila pa hvaležna).

Torej:

-goveja juha z domačimi rezanci

- piščančji žur (super zadeva, delala prvič)

- pire krompir

- kuhana zelenjava

- čokoladna pita s hruškami + kava

Gostje zadovoljni, jaz pa tudi

ANJA

petek:

- stejk jadranske tune v družbi na kolesca narezanega krompirčka, vse skupaj začinjeno z mediteranskimi zelišči in skupaj pečeno v pečici, zraven skleda zelene solate s paradižnikom in prekmurska gibanica (kupljena v Hofru, slovenskega porekla in odličnega okusa), kozarec domačega merlota

sobota:

- kremna juha iz korenčka in bučke

- gratinirane korenčkove palačinke, polnjene s skuto in rozinami

- domači buhtlji z domačo marelično marmelado

nedelja:

- kremna gobova juha

- kamut s korenčkom, koničasto zeleno papriko, zelenimi olivami in repki kozic, zelena solata

- buhtlji

Življenje je prekratko, da bi pili slabo vino.

Sporočilo je spremenil(a) zverinica dne 25. 2013 12:03

Danes pri nas doma je  zdrobova juha z porom ,piščančja jeterca v omaki in pire krompir.

Jupiiiii..znam pomanjšat...hvala za pomoč..

Vrtejbenka

PONEDELJEK:

Ohrovtova čorbica s suhimi rebri in domačo klobaso:

Pozdravček!

danes: pasulj in polenta

mali kuhar

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti