mzm, hvala za nasvet, tega pa nisem vedela
"Stressed is desserts spelled backwards!" mzm, hvala za nasvet, tega pa nisem vedela
"Stressed is desserts spelled backwards!" Pri nas danes goveja juha s fritati, zelenjavno mesna telečja omaka, dušen riž z grahom, regrat
Posladek palačinke
Kjer je volja, tam je pot. TrixiPri nas danes panirani melancani, pražen krompir, dušeno sveže zelje, regrat s krompirjem, kruh iz Vatikana.
pirnicasobota: piščančji fileji z zeliščno smetanovo omakco, zapečeno v pečici, basmati riž, stročji fižol v solati
nedelja: goveja juha z obročki, ocvrt piščanec, pražen krompir, mešanica radičev; za našega vegana, zelenjavna juha, testenine z jurčki, mešanica radičev; za sladico pa bele makove kocke
JulijaDanes: puranji koščki z zelenja, pražen krompir, solata
breskvaPri nas danes: goveja juha z rezanci, čevapčiči, za prilogo pa skuta s kislo smetano, drobno nasekljano čebulo in paradižnikom, začinjeno s soljo in poprom, prelito pa z bučnim oljem.
Ker sem skuhala kar velik lonec juhe, sem je malo prihranila še za jutri, ostalo pa skupaj z mesom peljala k mojim staršem. Je bila mama zelo vesela.
InesNinaSobota....Makarončkov narastek s sirom ,Bolognez omako,zapečeno v pečiciali po domače makaronflajš:),za sladico sem našla idejo v bazi Gozdna pravljica....jaz sem delala z višnjami...
Danes: goveji golaž, zakamufliran v divjačinskega
skleda radiča s krompirjem, teran
| rebecca je napisal/a: |
mzm, hvala za nasvet, tega pa nisem vedela "Stressed is desserts spelled backwards!" |
Prosim, vsaj enkrat, pa čeprav slučajno, ti damo nekaj v zameno za vso tvojo nesebično pomoč
.
lp
mzm| mišzmoke je napisal/a: | ||
MBrando, hvala Torej, soseda, pod slikico v shrambi imaš ime le te, desno v istem okvirčku je puščica, klikni in pojdi v "uredi", tam pa v "spremeni velikost" , ali nekaj podobnega, naprej boš najbrž znala, če ne, gremo jutri dalje lp p.s. na, pa imaš še lažjo obliko po zaslugi rebecce
|
Kdor tole pojasnilo razume mu plačam pijačo ( rebecca ti že imaš pijačo v dobrem ).
ežoj
danes: pečen fižol, rjav riž, piščančja prsa na žaru, zelje na solato
mali kuharKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Enostavna zelena juha

Marmorni sladoledni sendviči