Kot pravi sovaščan ( iz sosednje vasi ):
Ker imamo novega simpatičnega in skromnega papeža,se moramo tudi mi ateisti malo držati reda.
Se strinjam:
ežoj
Kot pravi sovaščan ( iz sosednje vasi ):
Ker imamo novega simpatičnega in skromnega papeža,se moramo tudi mi ateisti malo držati reda.
Se strinjam:
ežoj
Danes sem se pustila razvajati v BUFu Žur Vražjih deklet....Toskanski tris(svedrčki v paradižnikovi omaki s pomarančo in koščki piščanca,riž z gobicami in sirom,zeleni rezanci v smetanovi omaki s pršutom ) radler, domači piškoti,bela kava...
Danes: sirovi cmoki, sataraš, solata
breskva| ežoj je napisal/a: |
Kot pravi sovaščan ( iz sosednje vasi ): Ker imamo novega simpatičnega in skromnega papeža,se moramo tudi mi ateisti malo držati reda. Se strinjam:
Opla, nov krožnik za red....Pa poseben nož za ribo....
|
| gogad je napisal/a: |
Danes sem se pustila razvajati v BUFu Žur Vražjih deklet....Toskanski tris(svedrčki v paradižnikovi omaki s pomarančo in koščki piščanca,riž z gobicami in sirom,zeleni rezanci v smetanovi omaki s pršutom ) radler, domači piškoti,bela kava...
|
Oo ta krožnik mi je pisan na kožo - testenine na 1ooo in en način ![]()
![]()
![]()
Danes pri nas bolonjska omaka in špegeti pa skleda solate,
jutri pizza, za sladico bo pa belo pecivo in zdrobovi kolački.
Lp
ursiiiPETEK:
Gobova juhica; rusko zelje, krača, pečenice, matevž; slana pita s špinačo:

Pozdravček!
danes: rižota s tuno, zelena solata z jajci
mali kuhar@pirnica: kaj ti je to " krpice iz krompirjevega testa z marelično omako ", meni se sliši imenitno. Povej kakšno besedo več.
@Trixi: Nisi bila dovolj pozorna, vse je že staro pri meni, recimo, tist " krožnik " je na strani 2648, pa še kje, nož za ribo tudi mora bit kje.
Danes:
matr, a se dobi kje uno kvalitetno vino v kartonskih buteljkah po 1,5l? Jaz ga nikjer ne dobim, pa se moram matrat s raznimi brozgami ( pa sem ( skor ) rekonvalescent ).
ežoj
Danes goveja juha z rezanci, donača pica, kislo zelje. Šele zdaj vidim, da je malo čudna kombinacija ...
Ampak je kar nekako pasalo skupaj.![]()
Propravila sem tudi kinder pingvin, vendar je za po jutrišnjem kosilu.
msegovSOBOTA:
Kostna juhica z domačimi rezanci; mesna štruca z jajcem in semeni, zapečena zelenjava, krompir s sezamom; zelena solata:

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Takosi iz vlečenega testa – s trgano govedino, salso in pico de gallo

Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci