Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Kot pravi sovaščan ( iz sosednje vasi ):

Ker imamo novega simpatičnega in skromnega papeža,se moramo tudi mi ateisti malo držati reda.

Se strinjam:

ežoj

Danes sem se pustila razvajati v BUFu   Žur Vražjih deklet....Toskanski tris(svedrčki v paradižnikovi omaki s pomarančo in koščki piščanca,riž z gobicami in sirom,zeleni rezanci v smetanovi omaki s pršutom ) radler, domači piškoti,bela kava...

lp goga

Danes: sirovi cmoki, sataraš, solata

breskva

ežoj je napisal/a:

Kot pravi sovaščan ( iz sosednje vasi ):

Ker imamo novega simpatičnega in skromnega papeža,se moramo tudi mi ateisti malo držati reda.

Se strinjam:

Opla, nov krožnik za red....Pa poseben nož  za ribo....

ežoj

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

gogad je napisal/a:

Danes sem se pustila razvajati v BUFu   Žur Vražjih deklet....Toskanski tris(svedrčki v paradižnikovi omaki s pomarančo in koščki piščanca,riž z gobicami in sirom,zeleni rezanci v smetanovi omaki s pršutom ) radler, domači piškoti,bela kava...

lp goga

Oo ta krožnik mi je pisan na kožo - testenine na 1ooo in en način

Danes pri nas bolonjska omaka in špegeti pa skleda solate,

jutri pizza, za sladico bo pa belo pecivo in zdrobovi kolački.

Lp

ursiii

PETEK:

Gobova juhica; rusko zelje, krača, pečenice, matevž; slana pita s špinačo:

Pozdravček!

danes: rižota s tuno, zelena solata z jajci

mali kuhar

@pirnica: kaj ti je to " krpice iz krompirjevega testa z marelično omako ", meni se sliši imenitno. Povej kakšno besedo več.

@Trixi: Nisi bila dovolj pozorna, vse je že staro pri meni, recimo, tist " krožnik " je na strani 2648, pa še kje, nož za ribo tudi mora bit kje.

Danes:

matr, a se dobi kje uno kvalitetno vino v kartonskih buteljkah po 1,5l? Jaz ga nikjer ne dobim, pa se moram matrat s raznimi brozgami ( pa sem ( skor ) rekonvalescent ).

ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 16. 2013 14:43

Danes goveja juha z rezanci, donača pica, kislo zelje. Šele zdaj vidim, da je malo čudna kombinacija ... Ampak je kar nekako pasalo skupaj.

Propravila sem tudi kinder pingvin, vendar je za po jutrišnjem kosilu.

msegov

SOBOTA:

Kostna juhica z domačimi rezanci; mesna štruca z jajcem in semeni, zapečena zelenjava, krompir s sezamom; zelena solata:

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti