Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes pri nas,juha,pečen piščanec ,zraven krompir(pečen)solata,sladica in kava.

Milži

Jaz danes v Miškinem stilu nedolžno špinačo in pire krompir, mož pa golaž in tenstan krompir, on še nedožno zeleno solato z radičem. ( mišljeno nič jajc, mesa k špinači, nič fižola k solati)

Sladko razvajanje s sladoledom MU in eno fino knjigo.

naor

Danes: o nedolžnosti ne duha, ne sluha

Še sreča, da sem ob nabiranju imela sendvič s salamo, psi so že na položaju

lp

mzm

(škotsko višavsko) z zdrobovimi žličniki in rumenim in oranžnim, s prvim letošnjih drobnjakom, široki rezanci z maslom, špinača iz blitve  dunajsko ocvrti  zrezki, motovilec in domač radič v solati, z  oljem, seveda.

Zdajle: šarkelj in , klepet.Pred kratkim je bil zunaj spet ples, mrzlo, do ksoti prepiha, kje si, pomlad????

rimljanka

Danes pri meni:

ah, riba pač, evo, obljubim, da vsaj dva ali tri dni, ne bom jedel ribe.

sladica je pa čista polomija: testo je sicer krompirjevo, niso krpice ampak njoki, pa omaka ni marelična ampak breskova. *ebiga, kaj čem, se zgodi ( bilo je pa vseen dober ).

Unga vina v kartonski buteljki pa nikjer ne dobim!

ežoj

danes: goveji golaž in pečena čičerika

mali kuhar

Nedelja...polentin narastek z zelenjavo in puranom..Motovilec v solati...sladkali smo se z tačkami in trojanski krofi...

lp goga

Sporočilo je spremenil(a) gogad dne 17. 2013 16:24

Po poznem zajtrku pozno kosilo: krompir s čebulo v solati in bučkini polpeti.

aby

Zeljna juha in mesana solata. Za sladico pa kokosovi in cimetovi piskoti

Danes na obisku pri mojih starših : goveja juha, riž in skutni štruklji, polnjena bedra, mešana solata in spekla sem na hitro jabolčno torto s smetano.

tanjaj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti